Maak kennis met Ivo en Arno, eventmanagers bij InkartMaak kennis met Ivo en Arno, eventmanagers bij Inkart

Van bij de start in april 1994 ligt de focus van Inkart op b2b events met karting in combinatie met kwalitatieve meetingfaciliteiten en verzorgde catering. Maak kennis met de drijvende krachten achter dit succesverhaal: Ivo en Arno.

 

Deze eventmanagers (bege)leiden van start tot finish je bedrijfsevent letterlijk én figuurlijk in goede banen. Ze zorgen ervoor dat organisatorisch alles vlot verloopt zoals afgesproken. Daarnaast zijn ze aanwezig en briefen ze je deelnemers, nemen de wedstrijdbecommentariëring voor hun rekening en creëren dynamische en plezierige podiumfestiviteiten.

 

Jij als organisator geniet ondertussen gewoon mee van je event. Je kan je 100% focussen en quality time doorbrengen met je genodigden. Ivo en Arno nemen nog meer werk uit handen. Dankzij recente IT-investeringen monitoren zij de inschrijvingen van je evenement lang voor het plaatsvindt. Zo nemen ze een groot deel van je 'genodigden-administratie' voor hun rekening. Weer een zorg minder!

 

Je kan voor elk event, heel groot en heel klein, bij Inkart terecht. Het is een all-in formule waar meetings, presentaties, catering en natuurlijk karting mogelijk zijn. Ivo en Arno werken graag een gedetailleerd voorstel voor je uit mét de Inkart event-garantie: waarmaken wat werd beloofd en overtreffen wat je had verwacht.

 

Ivo en Arno verwelkomen deze maand een evenement met 400 genodigden. Daar verneem je binnenkort meer over.

 

Interesse? Inkart contacteer je hier:


www.inkart.be

advertorial24-11-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Zo help je je eventmarketingplan om zeep... (en hoe je dat voorkomt)Zo help je je eventmarketingplan om zeep... (en hoe je dat voorkomt)
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

VIPtruck - Mobile Grand Café

VIPtruck - Mobile Grand Café

Een unieke mobiele vip locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht