Art Of Confusion werpt een ander licht op jouw evenement

Art Of Confusion werpt een ander licht op jouw evenement

Verlichting is nog steeds één van de meest bepalende sfeermakers op een evenement. De keuze tussen functionele, decoratieve of showverlichting is daarom ook zeer belangrijk.

 

"Gelukkig moeten we tegenwoordig de verlichting niet meer hoog wegtakelen in een truss en mogen de steeds mooier ontworpen lichtarmaturen ook deel uitmaken van het decor", vertellen de experts van Art of Confusion.

 

 

"Onze retrolights zijn daar natuurlijk erg geschikt voor want zowel de Robe Patt, Vintage Blaze en de Chicago lamp zijn ontworpen met de gouden jaren van Hollywood in gedachte. Deze 3 designlampen zijn op statief of hangend te gebruiken en verspreiden een mooie zachte gloed over je onderwerp. Hoewel ze elk hun eigen specifiek karakter hebben, geven ze sowieso extra cachet aan jouw podium, beursstand of receptie."

 

Ben je echter niet in de mogelijkheid om elektriciteit te voorzien aan jouw bar, productdisplay of ontvangstbalie dan zijn de draadloze downlighters de ideale oplossing. Deze moderne LED armaturen zijn verkrijgbaar in een hoge en een lage versie en in een warme of koude lichtvariant. Dankzij de in de voet ingebouwde batterij kunnen de downlighters echt overal ingezet worden.

 

"Exclusief voor België zijn dan weer onze draadloze Table Lights die dankzij de strakke en minimalistische vormgeving, een originele toets geven aan uw tafelschikking. Door de ingebouwde RGB LED verlichting en de draadloze DMX sturing kunnen uw tafelgasten getrakteerd worden op een onverwachte lichtshow. De ingebouwde batterij zorgt voor een autonomie tot 12 uur, waardoor de Table Light makkelijk inzetbaar is op elk type evenement en de transparante plexi kan dan weer volledig naar wens van de klant vormgegeven worden voor een originele branding."

 

Art Of Confusion verhuurd en verdeeld niet enkel bestaande armaturen maar heeft ook eigen unieke ontwerpen in het productgamma. Zo zijn de prototypes van de LED Rings ondertussen volledig verfijnd en de eerste afgewerkte modellen hebben met succes hun vuurdoop doorstaan. Door gebruik te maken van de nieuwste RGB pixelstrips is dit lichtarmatuur een echte blikvanger. En door de verschillende montagemogelijkheden zijn ze ook echt op elk event inzetbaar, zowel indoor als outdoor. In volgend filmpje zie je bijvoorbeeld hoe onze LED ringen als moderne kerstmis verlichting worden gebruikt, ideaal voor al je events tijdens de kerst periode.

 

 

Meer info over de diensten en producten van Art Of Confusion kan je vinden op:

www.artofconfusion.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures