Registreer je vanaf nu voor jubileumeditie EventSummit

Registreer je vanaf nu voor jubileumeditie EventSummit

Vanaf nu kun je je inschrijven voor EventSummit 2018 op 15 februari in de RAI. Het platform boordevol innovatie, informatie en inspiratie voor de evenementenbranche.

 

Blok de hele dag in je agenda, want het programma is te uitgebreid om in een paar uurtjes te doen. "We starten in de ochtend met een (betaald) congres 'Creativiteit en Anders Denken'. Om 10.30u gaan de deuren open naar de beursvloer, gevuld met maar liefst 500 mooie bedrijven. Er is een uitgebreid kennisprogramma met 30 sessies verdeeld over vier verschillende podia. Bereid je dus goed voor wat je wilt gaan volgen. Om 18.00u sluiten we de dag af met de grootste netwerkborrel in de evenementenbranche. Om 19u organiseren we een groots exclusief 10-jarig jubileumfeest in Strand Zuid. Daar wil je uiteraard bij zijn!", verteld Arjen Lemstra.

 

Vorig jaar startte de organisatie voor het eerst met een congres voorafgaand aan de beurs. Dat bleek een schot in de roos en het programma oogstte veel waardering. Verschillende andersdenkende keynotesprekers uit de wetenschap, kunsten, filosofie, muziek en theaterwereld geven jouw creativiteit dit jaar een boost. Het aantal zitplaatsen is helaas beperkt.

 

 

10 jaar EventSummit. Feest!

Joris en Arjen kunnen het zelf ook niet echt geloven, maar in 2018 vindt de 10de editie plaats van EventSummit (voorheen EvenementContact). Alsof het gisteren was, herinneren ze zich nog de eerste editie in de Rijtuigenloods met 137 exposanten. Via Borchland, Expo Haarlemmermeer, Taets, RAI, Ahoy, strijkt EventSummit in 2018 wederom neer in Amsterdam. Reden om te vieren. Met lekker eten, een drankje, topentertainment en heel veel gezellige branchegenoten.

www.eventsummit.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures