Teambuilding draagt bij aan het bedrijfsresultaat

Teambuilding draagt bij aan het bedrijfsresultaat

Bij Papendal kom je met een doelstelling. Je wilt medewerkers trainen, informeren, laten presteren of misschien wel activeren.

 

"Met welk doel je ook naar Papendal komt, wij helpen je met de tools om hetgeen te bereiken wat jij wilt bereiken. Met de naderende Olympische Winterspelen 2017-2018 bedenken wij leuke winterse & olympische activiteiten waardoor we dit thema kunnen combineren met het zakelijke leven. Activiteiten waarbij het draait om samenwerken, teamwork en doelen behalen. Voor veel bedrijven zijn dit soort activiteiten een must als het gaat om het verbeteren van het teamresultaat en uiteindelijk het bedrijfsresultaat."

 

Wat kun jij van Papendal verwachten de komende maanden? Je vindt er een 3,5m hoge bobstartbaan. Tijdens een 1,5 uur durende clinic leer je om met jouw teamgenoot de beste tijd neer te zetten. Durf jij het aan? Maar ook een clinic curling of de Olympische Wintergames zijn waanzinnig leuke activiteiten om in teamverband te doen. Samen strijden voor het beste resultaat. Liever niet zo actief? Laat dan een topsporter vertellen wat zijn of haar rol is (geweest) binnen een team en waarom samenwerking cruciaal is voor succes. Gegarandeerd inspirerende verhalen.

 

Zet jouw bedrijf vast op scherp! Het is 2018 voordat je het weet!

www.papendal.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures