Evenementenbureau is meer dan alleen organisator

Evenementenbureau is meer dan alleen organisator

Dat een eventbureau enkel ingeschakeld kan worden voor de uitvoering van een volledig evenement van A tot Z is al lang niet meer het geval. Bedrijven en overheden doen ook graag beroep op de evenementensector voor advies en logistieke ondersteuning.

 

Een voorbeeld hiervan is het evenement 'Brugge Local Heroes', georganiseerd door Stad Brugge. In augustus organiseerde de stad voor de 2e keer op rij 'Heerlijk Brugge', met als onderdeel daarvan de streekproductenmarkt 'Local Heroes'. Voor dit laatste onderdeel deed Dienst Economie van Stad Brugge beroep op Dazzle Events. Local Heroes wil de streekproducten van Brugge en omstreken in de kijker zetten. Deze lokale markt focust zich dan ook vooral op de inwoners van de stad Brugge.

 

"De reden om Dazzle Events onder de arm te nemen was het feit dat, in vergelijking met de voorgaande editie, het dit jaar te groot werd om volledig zelf uit te werken en te organiseren", vertelt Nele Bruynooghe van Dienst Economie Stad Brugge. "We hadden een partner nodig op vlak van conceptuitwerking en logistiek."

 

Aan de hand van gedetailleerde grondplannen zorgde Dazzle Events voor structuur en een efficiënte opbouw van het evenement. De communicatie met de standhouders bleef in handen van Stad Brugge, maar Dazzle Events adviseerde en ondersteunde waar nodig.

 

"Daarnaast blijft het respecteren van het vooropgestelde budget één van de belangrijkste aspecten binnen de organisatie van evenementen. Ook hier kon Stad Brugge op beide oren slapen", bevestigt Thijs Bekaert, managing partner van Dazzle Events. "Wij hebben een realistisch voorstel gedaan bij de aanvang, en ondanks de verschillende wijzigingen gaandeweg, hielden we het budget nauwlettend in de gaten."

 

Met een opkomst zoals dit jaar kan Stad Brugge niet anders dan met een grote glimlach terugblikken op een geslaagde tweede editie. "Dazzle Events zorgde dankzij hun ervaring, hun mankracht en hun enthousiasme voor een vlotte samenwerking en een probleemloos verloop van de dag", concludeert Nele Bruynooghe.

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Hoe maak je vergaderen leuk? 8 tips voor de volgende meeting

Hoe maak je vergaderen leuk? 8 tips voor de volgende meeting

Vanaf nu: eventplanner.net partnercertificatie

Vanaf nu: eventplanner.net partnercertificatie

Advertenties