Fabula Productions had topzomer en zet najaar gezwind inFabula Productions had topzomer en zet najaar gezwind in

Afgelopen maanden zette Fabula Productions volop in op de nieuwe 'Woodland'-houtcollectie en werd ook de keuze 'wireframe'-modellen flink uitgebreid. "Deze aanpak loont want het was een drukke zomer vol leuke projecten en september is zelfs de drukste maand ooit in het tienjarig bestaan van Fabula Productions."

 

Gedurende heel de zomer verzorgde Fabula Productions in opdracht van Arranno en Belfius het meubilair van de succesvolle 'Magritte Experience' tentoonstelling. "De witte loungezetels en witte wireframe tafels versterkten het zomergevoel op het strand van Knokke. Tijdens de Belfius avonden gaven de 'Cliffy' lounge elementen de expositie een extra cachet", vertelt Tom Winkelmans.

 

De zwoelste setting deze zomer was zonder twijfel de VIP van de Antilliaanse Feesten. "Deze productie van Zanzibar was vooral opgebouwd rond onze hoge wireframe tafels met bijpassende witte krukken en de houten toog elementen uit de 'Salomo' collectie, de Caraïbische muziek in Hoogstraten zorgde voor de rest."

 

Op de Bollekesfeesten in Antwerpen voorzag Fabula Productions dan weer een hele resem 'Smokey' wireframe tafels en bijhorende 'Smokey' banken om zo de hongerigen en dorstigen van dit culinaire festival een comfortabele rustplaats te bieden.

 

"De meest spectaculaire setting van deze zomer was zeker het 'FWD 360°' event van HCI in een productie van MediaMixer onder leiding van eventplanner Dorien Leyers. Onze collega's van Art Of Confusion toverden de nieuwe gebouwen van HCI om in een knappe evenementenlocatie met als klap op de vuurpijl het 8 meter brede watergordijn van 7theaven waarop voortdurend video en laser werd geprojecteerd. Fabula Productions creëerde centraal in deze ruimte met behulp van 8

'Aquabars' een toog waarrond verschillende lounge eilanden werden geplaatst. De genodigden konden zich neervlijen op tientallen 'Cliffy', 'Curbo' en 'Stone' loungezetels of tijdens het walking dinner plaatsnemen rond de verschillende witte wireframe tafels.

 

Nog meer cases en voorbeelden vind je op de website van Fabula Productions. Je kunt er ook de digitale catalogus aanvragen.


fabulaproductions.be

advertorial15-09-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLISTTIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST
Hoe maak jij het verschil met je event?Hoe maak jij het verschil met je event?
Hoe ontwerp je een 'co-creatie' evenement?Hoe ontwerp je een 'co-creatie' evenement?
Advertenties

In de kijker

Jouw event in Antwerp Expo

Jouw event in Antwerp Expo

Antwerp Expo host jouw onvergetelijk bedrijfsfeest, product launch, congres, teambuilding, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-02Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Neder
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 2. 20-02Straffe planningsverantwoordelijke
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 19-02Zelfstandig Elektromonteur / AV-technicus
  Mansveld Expotech
  Noord-Holland