Fabula Productions had topzomer en zet najaar gezwind in

Fabula Productions had topzomer en zet najaar gezwind in

Afgelopen maanden zette Fabula Productions volop in op de nieuwe 'Woodland'-houtcollectie en werd ook de keuze 'wireframe'-modellen flink uitgebreid. "Deze aanpak loont want het was een drukke zomer vol leuke projecten en september is zelfs de drukste maand ooit in het tienjarig bestaan van Fabula Productions."

 

Gedurende heel de zomer verzorgde Fabula Productions in opdracht van Arranno en Belfius het meubilair van de succesvolle 'Magritte Experience' tentoonstelling. "De witte loungezetels en witte wireframe tafels versterkten het zomergevoel op het strand van Knokke. Tijdens de Belfius avonden gaven de 'Cliffy' lounge elementen de expositie een extra cachet", vertelt Tom Winkelmans.

 

De zwoelste setting deze zomer was zonder twijfel de VIP van de Antilliaanse Feesten. "Deze productie van Zanzibar was vooral opgebouwd rond onze hoge wireframe tafels met bijpassende witte krukken en de houten toog elementen uit de 'Salomo' collectie, de Caraïbische muziek in Hoogstraten zorgde voor de rest."

 

Op de Bollekesfeesten in Antwerpen voorzag Fabula Productions dan weer een hele resem 'Smokey' wireframe tafels en bijhorende 'Smokey' banken om zo de hongerigen en dorstigen van dit culinaire festival een comfortabele rustplaats te bieden.

 

"De meest spectaculaire setting van deze zomer was zeker het 'FWD 360°' event van HCI in een productie van MediaMixer onder leiding van eventplanner Dorien Leyers. Onze collega's van Art Of Confusion toverden de nieuwe gebouwen van HCI om in een knappe evenementenlocatie met als klap op de vuurpijl het 8 meter brede watergordijn van 7theaven waarop voortdurend video en laser werd geprojecteerd. Fabula Productions creëerde centraal in deze ruimte met behulp van 8

'Aquabars' een toog waarrond verschillende lounge eilanden werden geplaatst. De genodigden konden zich neervlijen op tientallen 'Cliffy', 'Curbo' en 'Stone' loungezetels of tijdens het walking dinner plaatsnemen rond de verschillende witte wireframe tafels.

 

Nog meer cases en voorbeelden vind je op de website van Fabula Productions. Je kunt er ook de digitale catalogus aanvragen.

fabulaproductions.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties