Art Of Confusion en Fabula Productions zorgen voor surrealistische zomerArt Of Confusion en Fabula Productions zorgen voor surrealistische zomer

In opdracht van Arrano en Belfius verzorgt Art Of Confusion deze zomer de audiovisuele ondersteuning van de 'Magritte Experience' op het strand van Knokke-Heist. De gezellige tenten van Blacksheep Productions waarin de 'Magritte Lounge' en 'Magritte Shop' gevestigd zijn, werden ingekleed met het design meubilair van Fabula Productions.

 

De openlucht expositie 'Magritte Experience' over leven en werken van Magritte is een aanrader voor het hele gezin. Treed binnen in de reusachtige bolhoed en maak met behulp van een Virtual Reality bril een onvergetelijke driedimensionale reis door de magische werken van René Magritte. Poseer bij de reuzenpijp (bekend van de tekst 'ceci n’est pas un pipe') en geniet van een drankje in de stijlvolle Magritte lounge. Voor de kinderen is er een speurtocht en ze kunnen door een wolkenwereld kruipen of Magrittes bekendste werken inkleuren in de grote tent.

 

Meer info over deze tentoonstelling vind je op www.magritteknokke.be

 

 

Ook 7theaven zit deze zomer niet stil

7theaven lanceerde deze maand maar liefst 3 nieuwe producten. Met de Smokebubble Blaster haal je het kind in jezelf naar boven. Deze mega bellenblaasmachine zorgt voor een wervelende stroom aan met rook gevulde zeepbellen en is dan ook uiterst geschikt voor de grotere podia en events.

 

Ook nieuw in het assortiment van 7theaven is de Sparxtar. Dit pyro effect is het perfecte en veilige alternatief voor vuurwerkfonteinen. De Sparxtar creëert koude vonken die via DMX zowel in hoogte als in tijd gestuurd kunnen worden en dit zonder enige vertraging en bijna geluidsloos. Het effect geeft op een eenvoudige en vooral veilige manier elke show, productonthulling of optreden een spectaculair slot.

 

De decoratie-afdeling van 7theaven stelt dan weer graag de Mirror Spheres voor. Deze opblaasbare zilveren of gouden spiegelbollen zijn verkrijgbaar in diameters van 1,5 meter tot 3 meter en hebben als grote voordeel dat ze, éénmaal opgeblazen, geen motor meer nodig hebben. De Mirror Spheres zijn dan ook ideaal om de decoratie op jouw evenement dat ietsje meer te geven.

 

Meer info, foto's en filmpjes over de nieuwe producten vind je op de website:


www.7theaven.be

advertorial13-07-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Checklist entertainment voor evenementenTIP! - Checklist entertainment voor evenementen
Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?
GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt!

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]