7 redenen waarom een tijdelijke accommodatie de ideale locatie is voor jouw event

7 redenen waarom een tijdelijke accommodatie de ideale locatie is voor jouw event

Ben je nog aan het twijfelen of een tijdelijke accomodatie zoals een tent de ideale locatie is voor jouw evenement? De Boer geeft je 7 goede redenen.

 

We hebben het al vaker geschreven: een evenementenlocatie kan je evenement maken of kraken. Genoeg redenen om even stil te staan bij wat de ideale locatie is voor jouw evenement. En wellicht is dat wel een 'tijdelijke accommodatie'. De experts van De Boer vertellen waarom:

 

1. Ruimte voor creativiteit

Je hebt een creatief idee, maar je huidige locatie beperkt je in de uitwerking ervan? Je wil uitpakken met een exclusieve locatie voor uw evenement? Je wil je bedrijfsfeest liever binnenshuis houden in plaats van op verplaatsing? Dan kan een tijdelijke structuur een oplossing zijn voor jouw probleem. Laat je niet tegenhouden in ruimte en laat je creativiteit de vrije loop.

 

2. Vrijheid in ondergrond

Elke ondergrond is mogelijk: van een vlakke ondergrond tot een heuvelachtig landschap. Van een betongrond tot een zandstrand. Een tijdelijke structuur staat waarop jij wil dat het staat.

 

3. 1 of 2 verdiepingen?

Een tijdelijke accommodatie wordt gebouwd op maat van jouw evenement. Het biedt tal van mogelijkheden op vlak van vorm, grootte, soort structuur, opbouw, aantal verdiepingen, etc.

 

4. Je kan het zo gek niet bedenken…

... of het is mogelijk. Van inkleding tot catering, van een strak en modern design tot een klassieke setting. You name it, we build it.

 

5. Origineel & multifunctioneel

De ene dag is het de locatie voor uw bedrijfsfeest, de andere dag doet het dienst als onthaalruimte voor de opendeurdagen van uw bedrijf. Je leest het goed, een tijdelijke structuur is multi-inzetbaar en multifunctioneel.

 

6. Opgeruimd staat netjes

Je hebt de locatie van je evenement op een relatief korte tijd opgebouwd van A tot Z. Maar wat gebeurt er na afloop? Omdat een tijdelijke structuur in een mum van tijd weer afgebouwd is, kun je jouw parking ook weer meteen in gebruik nemen.

 

7. Kortom, no limits: Jij hebt een idee, De Boer zorgt voor de rest

Als leverancier van tijdelijke of semipermanente turnkey accommodaties is De Boer de ideale partner voor jouw evenement. "We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Wij zijn De Boer, committed to your success."

www.deboer.com/be-nl/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures