Flexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschap

Flexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschap

Na net geen vijf jaar bouwen mochten Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen, Vlaams Minister President Geert Bourgeois en heel wat andere prominenten het nieuwbouwziekenhuis AZ Alma (Eeklo) officieel openen. Flexivent tekende voor het evenement.

 

"Na een stijlvolle ontvangst over de rode loper en welkomstreceptie op vrijdag werden de genodigden uitgenodigd in het auditorium voor het academische deel. Gastvrouw Pascale Naessens ontving prominenten uit de politieke en medische wereld in de sofa voor een interessant gesprek, afgewisseld met live muziek. De 400 genodigden hoefden geen moment van de officiële opening, die op verschillende locaties in het ziekenhuis plaats vond, te missen. De volledige ceremonie werd live gecapteerd en uitgezonden in zowel het auditorium als de naastliggende foyer. Aansluitend volgde een rondleiding doorheen de nieuwe campus en een verfijnde walking diner."

 

"Op zondag was het aan de artsen, medewerkers en vrijwilligers van AZ Alma om tijdens de Gezinsdag het nieuwe AZ Alma te ontdekken. Ludieke en verrassende acts namen de ruim 3.000 genodigden al van bij de start op sleeptouw doorheen de nieuwe werkplek. Naast Kabouter Plop en Bumba waren o.a. ook Ghost Rockers present voor een uniek verrassingsconcert in het monumentale atrium." 

 

Flexivent mocht in opdracht van AZ Alma het openingsweekend vorm geven en tot een totaalconcept uitwerken voor prominenten, artsen en medewerkers. 

 

Wim De Craene van Flexivent, "het architecturale gebouw leende zich perfect om bijzondere dimensies te creëren. We hebben zoveel mogelijk elementen die het gebouw kenmerken maximaal benut én geïntegreerd in het concept, zonder de kernfunctie van het ziekenhuis uit het oog te verliezen. Zo wisten de feeërieke steltenlopers met gespreide vleugels het monumentale atrium prima te vullen. Het strakke lijnenspel van betonliggers en de grote glaspartijen kregen door inzet van belichting en projecties dan weer een magische sfeer. Diezelfde structuren kon je ook terugvinden op de uitnodiging en in de florale creaties. De combinatie van al deze elementen, aangevuld met fijne catering, maakten van zowel de officiële opening als de gezinsdag een boeiende en dankbare opdracht."

 

Ook AZ Alma blikt terug op een feestelijk en geslaagd openingsweekend, zegt Rudy Maertens, algemeen directeur en dagelijks bestuurder van AZ Alma: "Het openen van een compleet nieuw ziekenhuis is, net als het bouwen ervan, een echt huzarenstukje. Bij AZ Alma kozen we voor een traject met enkele pré-openingen voor specifieke doelgroepen, een officiële opening met ministeriële aanwezigheid en een gezinsdag voor onze artsen, medewerkers, vrijwilligers en hun familie. Het was voor ons heel belangrijk dat al deze evenementen in dezelfde look and feel zouden verlopen. Voor de realisatie van dit totale pakket deden we voor het eerst (maar niet voor het laatst) een beroep op Flexivent en we zijn heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Het werd een fantastische samenwerking op vlak van kwaliteit, service, transparantie en stiptheid, de professionele aanpak van Flexivent was een absolute meerwaarde."

www.flexivent.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
eventplanner.net|
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Vitaliteit in deze tijd! Hoe dan?

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties