The Next Web organiseert 'Music Summit' over technologie en muziek

The Next Web organiseert 'Music Summit' over technologie en muziek

Prijswinnend tech festival TNW Conference en internationaal muziekbureau MassiveMusic presenteren op 19 mei de eerste editie van Music Summit, een speciaal gecureerd programma op het snijvlak van muziek, technologie en innovatie.

 

De 3-uur durende Music Summit zal plaatsvinden op de tweede dag van TNW Conference en bestaat uit een unieke combinatie van technologie ondernemers en muziek pioniers. Op het programma staan sprekers als Hardwell (DJ, record producer), Poppy Crum (Chief Scientist, Dolby Labs), Molly Neuman (Head of Music, Kickstarter), Colin Benders (musician, composer, producer) en Henry Daw (UI/UX Sound Specialist).

 

Het doel is om zowel de top van de creatieve sector als de technologie branche te inspireren met verhalen die zijn voortgekomen uit een samensmelting van muziek en technologie. Naast inspiratie en entertainment zal de summit inzicht geven in de strategische en emotionele rol die muziek biedt voor merken. Van de 15.000 bezoekers zal er ruimte zijn voor 1.000 mensen om aanwezig te zijn en online wordt het nog eens getoond aan een miljoenenpubliek om de verhalen een nog groter bereik te geven.

 

Hans Brouwer, CEO en oprichter MassiveMusic, "Het is geen geheim dat muziek en technologie altijd goed samen zijn gegaan, maar dit speelt nu meer dan ooit tevoren. Bij MassiveMusic hebben we een wereldwijd netwerk van op tech gefocuste muziekpartners en vrienden, van productontwerpers, UI sound specialists en interactive composers tot eigenaren van digitale platformen en muziek data-analisten. Een aantal van hen zullen op het podium hun inzichten delen over hoe merken, adverteerders en creatieven hun krachten kunnen bundelen door muziek en de nieuwste technologie trends samen te brengen."

 

Wytze de Haan, Director of Events TNW: "Muziek heeft altijd een rol gespeeld op TNW Conference, of dat nou was tijdens de opening, de pauzes of de afterparty: we hebben al heel wat live optredens voorbij zien komen. Dit jaar wilden we het groter aanpakken door zelf een toegewijde muziek summit te organiseren en daarmee tech-georiënteerde muzikanten en ondernemers geïnteresseerd in muziek samen te brengen. We zijn trots op MassiveMusic als partner en kunnen niet wachten om iedereen te laten zien waar we zo hard mee bezig zijn."

 

TNW Conference brengt 15.000 van 's werelds topleiders, entrepreneurs, talenten, venture capitalists en experts samen en biedt daarmee business development, inhoudelijke kennis en netwerkmogelijkheden verspreid over vier podia en 300 exposanten. Tijdens het tweedaagse evenementen vinden verder meer dan meerdere side events plaats over de toekomst van technologie, innovatie, marketing & communicatie en verbeelding.

thenextweb.com/conference/music-summit

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures