Bouw in minder dan 48u je pop-up eventlocatieBouw in minder dan 48u je pop-up eventlocatie

Memory Lane is een slimme, pasklare oplossing voor pop-up eet- en drinkgelegenheden. Aan de hand van het modulaire bouwsysteem bouw je in minder dan 48 uur een volledig functionele bar, bistro of restaurant voor jouw evenement.

 

Als eventspecialist is het jouw opdracht je gasten te blijven verrassen en hen onvergetelijke ervaringen te bezorgen, opnieuw en opnieuw. In dat kader biedt Memory Lane nu een kant-en-klare oplossing voor pop-up eet- en drinkgelegenheden in stijl. Onbreekbare tradities, vergeten recepten in een nieuw jasje en tijdloze muziek in combinatie met een modulair bouwsysteem vormen de ingrediënten voor deze new kid on the block. "Huur bij ons een van de opstellingen en zorg zelf voor de omkadering. Of we schuiven samen rond de tafel om het volledige event-concept vorm te geven", vertelt Mats Raes. Memory Lane rolt in minder dan 48u een volledig functionele bar, bistro of restaurant uit op de plek waar jij het wilt. Elke structuur heeft een specifiek nostalgisch thema en speelt zo in op verschillende behoeften en voorkeuren.

 

 

Welkom in het Meat District

"Na een zwoele, broeierige avond, ziet het ernaar uit dat de hitte nog een tijdje zal blijven hangen. De ondergaande zon zet de wolkenkrabbers in koper terwijl dikke rookpluimen blazen uit de riooldeksels. Het verkeer blokkeert de straten en honderden passanten haasten zich voorbij; allemaal onderweg, maar niemand weet waar naartoe. Op de hoek, in een statig bakstenen gebouw, vlak naast een van de grootste slachthuizen in de buurt, broeit er iets. Vanaf de eerste verdieping galmen bluesklanken doorheen het geroezemoes. De geur van zoete marinades, gegrild vlees en zomer ontsnappen uit het openstaande raam, en vullen de straat met een talmende nostalgie. Memory Lane neemt haar gasten mee naar het broeierige Manhatten, New York van 1912."

 

The Meat District is één van Memory Lane's modulaire restaurant-constructies. In zijn basisopstelling mag je het volgende verwachten:

 • Afmetingen: 9m diep, 13m breed en 5 meter hoog
 • Zittend 100 personen + 20 terras & Walking-Dinner 180 personen
 • Volwaardig binnen- & buitendecor met eyecatchers
 • Meubilair: bar, tafels, stoelen, zitbanken
 • Standaard muziekinstallatie voor achtergrondmuziek

Klaar voor een nostalgische duik in het collectief geheugen? Ontdek hier naast 'the Meat District' ook de andere concepten:


www.memory-lane.be

advertorial21-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen