10 jaar JADA - een verhaal van groei tegen de crisis in

10 jaar JADA - een verhaal van groei tegen de crisis in

 

JADA events, het creatieve event- en communicatiebureau uit Antwerpen, vierde haar 10-jarig jubileum tijdens een belevingsevent in de nieuwe ateliers van J&M catering te Schelle, dat voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een magisch woud.

 

De meer dan 350 gasten uit de bedrijfswereld én Vlaams volksvertegenwoordiger voor de NV-A en Antwerps Schepen van o.a. sport, diamant, economie, toerisme en stadsontwikkeling Ludo Van Campenhout beleefden een bijzondere avond, opgezet door het JADA team en haar eventpartners.

 

Het event was een live showcase van de creativiteit en het teamwork van JADA events, waarin de groei van het bureau centraal stond. Bij aankomst, na de verwondering van duizenden bellen van hoop, kregen de gasten een 'aperitiefappel' aangereikt door zwevende handen uit een enorme boomstronk. Via een groot groen sleutelgat traden de gasten dan toe tot het labyrint waarin mysterieuze boscreaturen ronddwaalden tussen een retrospectieve van projecten en Happy Client Quotes. Mandjes met exquise hapjes daalden uit de lucht terwijl de gasten hun weg vonden naar het feeërieke woud. Daar stond het JADA team klaar om iedereen van harte te verwelkomen en te bedanken voor de afgelopen 10 jaar.

 

Gedurende de gehele avond was de magie van JADA events te proeven: verbluffende goochelacts, een betoverende waarzegster in een tipitent, fluisterdames die poëtisch JADA-verhalen rondstrooiden, een vurige cocktailshaker achter een houten ginbar, handmasseurs in een tot de verbeelding sprekende lounge, rondwandelende creaturen met een levenselixir, een ronddwalende air-photographer, optredens van een live kwartet met 'Amélie Poulain' klanken en een prachtige wensboom die op het einde meer dan vol hing met positieve bedankingen. De gasten werden dan ook ondergedompeld in een magische sfeer, mede gecreëerd door de trouwe eventpartners van het bureau.

 

"Ondanks de crisisjaren en de zeer competitieve sector slaagde JADA events erin om in no time tot de top 3 te klimmen", aldus zaakvoerders Jan De Wieuw en Danny Kayser. Een mooi staaltje van hard werken, luisteren naar de noden van klanten om vervolgens creatieve resultaten te bereiken. Ook benieuwd waar ze de volgende 10 jaar naartoe groeien? Contacteer ze vrijblijvend voor jouw volgende magisch moment

www.jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Concertzaal Het Depot breidt uit met nachtclub en congressen

Concertzaal Het Depot breidt uit met nachtclub en congressen

Waarom Oostende de ideale stad is om je evenement te organiseren

Waarom Oostende de ideale stad is om je evenement te organiseren

Advertenties