Ministers Jambon en Geens onder de indruk van Stayen als beurslocatieMinisters Jambon en Geens onder de indruk van Stayen als beurslocatie

Stayen speelt meer en meer in op de vraag naar originele congres- en beurslocaties. Het multifunctionele complex heeft alles in huis om grote nationale en internationale bedrijven te helpen in de organisatie van meerdaagse congressen, seminaries, incentives en beurzen. 

 

Begin oktober werden bij Stayen, over het hele complex, de ASTRID User Days georganiseerd, met hoog bezoek van twee ministers: Jambon en Geens. Een interview met communicatieverantwoordelijke Cynthia Reekmans.

 

Stayen was gedurende twee dagen het veiligste stadion van het land?

"Inderdaad, Stayen mocht dit jaar de ASTRID User Days hosten. De ASTRID User Days zijn de afspraak voor hulp- en veiligheidsdiensten en de wereld van de beveiligde communicatie. Het thema dit jaar was innovatie, met een aantal indrukwekkende primeurs. 1.500 leden van politie, brandweer, hulpdiensten en andere schakels in de veiligheidsketen bezochten de beurs. In de grote beurszaal 'Rvue' stonden een 70-tal standen. In de verschillende andere zalen van het complex werden maar liefst 40 boeiende workshops per dag georganiseerd. Ook het veld werd die dagen in beslag genomen voor demonstraties met voertuigen en drones. Het was gezellig druk."

 

Maar liefst twee ministers bezochten deze beurs?
"Ja, over de twee dagen kregen we twee ministers op bezoek. Zowel Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Jan Jambon als Minister van Justitie Koen Geens waren onder de indruk van het event, maar ook van Stayen. Dat blijkt uit hun reactie voor ons mediakanaal ST TV."

 

 

Wisten de Ministers dat Stayen zoveel mogelijkheden biedt?
"Nee, maar meer mensen weten dat niet. Stayen is natuurlijk over het hele land gekend als het voetbalstadion van STVV. Maar het is ook veel meer."

 

Stayen heeft een hotel met 77 kamers, maar het is meer dan dat?  
"Iedereen die een event, feest, beurs, congres of seminarie organiseert, kan bij ons terecht. Stayen heeft tal van troeven zoals de grote beurszaal met daglicht en uniek zicht op het veld.  Ook de ruime parking op en rond de site is natuurlijk een extra pluspunt. Er zijn tal van horeca-aangelegenheden op de site waar het ontbijt, lunch en diner genuttigd kunnen worden.  De Skybar op de 5de verdieping biedt dan weer een uniek zicht over Haspengouw en is de ideale locatie om na te praten met een lekker glas.  Uiteraard zijn de 77 hotelkamers met al dan niet zicht op het veld een meerwaarde voor de organisatoren en bezoekers. Ook het veld zelf kan opgenomen worden in het pakket, wat het sowieso tot een uniek event maakt.  

 

Stayen is hot als internationale congres- en beurslocatie. Er is veel vraag naar originele locaties om meerdaagse beurzen en seminaries aantrekkelijk te maken.  Stayen is hier een mooi voorbeeld van. Organisatoren of bezoekers van beurzen hoeven de site tijdens hun meerdaags event eigenlijk niet te verlaten, alles is hier te vinden."

Hoe kunnen mensen contact met jullie opnemen? 
"Dat kan rechtstreeks via mij naar cynthia@stayen.com. Maar op onze website kan je ook online een offerte aanvragen. Surf dus best even naar onderstaande website."


www.stayen.com

advertorial26-10-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Oostende, de koningin der eventstedenOostende, de koningin der eventsteden
Bouw in minder dan 48u je pop-up eventlocatieBouw in minder dan 48u je pop-up eventlocatie
Alternatief voor jaarlijkse BBQ: Pizza’s & CocktailsAlternatief voor jaarlijkse BBQ: Pizza’s & Cocktails
Advertenties

In de kijker

Memory-Lane

Memory-Lane

Klaar voor een nostalgische duik in het collectieve geheugen? Memory-Lane pakt met uit met een vernieuwend event- en hospitalityconcept.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-04Sales/acount manager met ervaring
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 2. 05-04Stagiaire event medewerker (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 28-03Sales/account manager met ervaring
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  Antwerpen