Art Of Confusion focust op de allernieuwste videotechnologie

Art Of Confusion focust op de allernieuwste videotechnologie

Video is niet meer weg te denken in de evenementenwereld. Bijna elk corporate event, seminarie of productvoorstelling maakt gebruik van videoprojecties. Ook hierin wil Art Of Confusion steeds de allerhoogste kwaliteit aanbieden en daarom hebben ze fors geïnvesteerd in het nieuwste state-of-the-art videomateriaal.

 

Twee gloednieuwe Panasonic 10K projectoren projecteren dankzij hun Solid Shine lasersysteem sprankelende beelden met een superieure witbalans en levendige kleuren. Combineer dit met de onfeilbare betrouwbaarheid van het lasersysteem en je content zal schitteren als nooit tevoren.

 

Ook voor de live beeldverwerking tijdens jouw event heeft Art Of Confusion nu de modernste oplossingen in huis. De Blackmagic Design ATEM 2M/E 4K switcher vormt het hart van elke live productie, of het nu in SD, HD of zelfs 4K 'uitgezonden' moet worden. Tot 20 verschillende bronnen worden door middel van de meest geavanceerde videotechnieken (zoals Chroma-, Up- en Downstream Key en 'SuperSource') op een professionele manier tot één geheel verwerkt en daarna uitgezonden, gestreamd of geprojecteerd.

 

Zeker de 'SuperSource' optie creëert een waaier aan mogelijkheden voor professionele presentaties. Zo kunnen 4 verschillende bronnen tegelijkertijd op het scherm getoond worden en ook de achtergrond en titels kunnen volledig geanimeerd worden. Toeschouwers worden zo volledig ondergedompeld in jouw dynamische keynote of (product)voorstelling.

 

{"video":"https:\/\/www.youtube.com\/embed\/fZvLsPrgPJQ?rel=0&showinfo=0"}

 

Wil je 'live' kennis komen maken met deze nieuwste technieken? Bezoek dan zeker op 9 en 10 november de stand van Art Of Confusion op Festivak in de Nekkerhal in Mechelen. Samen met hun collega's van 7theaven en Fabula Productions tovert Art Of Confusion stand 119 om in oase van eventprimeurs.

www.artofconfusion.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties