Duurste evenement ticket ooit? 57.000 euro

Duurste evenement ticket ooit? 57.000 euro

Voor 57.000 euro biedt Inspiration360 je persoonlijke ontmoetingen met de grootste inspirators van deze tijd: Al Gore, Richard Branson, Bear Grylls en Anita Elberse. Een pure PR-stunt om aandacht te krijgen voor het event? Of toch relevant?

 

Vanaf vandaag verkoopt de organisatie van het inspiratie evenement Inspiration360 een bijzonder ticket: het Ultimate Inspiration Ticket. Het ticket biedt, naast de voor iedereen toegankelijke inspiratie show op 4 oktober in de Ziggo Dome, exclusieve één-op-één sessies met wereldsprekers en ondernemers Al Gore, Richard Branson, Bear Grylls en Anita Elberse. Voor het ticket moet je wel maar liefst 57.000 euro neertellen, waarmee het volgens de organisatie het duurste kaartje is wat bij ons ooit te koop is geweest.

 

Robert de Vries, initiatiefnemer van Inspiration360: "We kregen zo ongelofelijk veel aanvragen voor persoonlijk contact met de sprekers, dat we hebben besloten om een exclusief ticket in de verkoop op te nemen. Voor veel ondernemers en professionals is het een diep gekoesterde wens om deze mensen niet alleen te ontmoeten maar ook te spreken." Een gewoon ticket in de zaal is natuurlijk veel goedkoper laat de organisator in het bericht nog weten.

 

Zou jij dit bedrag er voor over hebben? Wat vind de eventsector van dit soort stunts? Een slimme manier om onder de aandacht te komen? Of hoort het er nu eenmaal bij en worden dit soort extreme vormen van VIP-packages onderdeel van het business model van een gezond evenement?

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures