Allerlaatste kans: behaal nu het 'Certificate of Excellence' voor eventbedrijven

Allerlaatste kans: behaal nu het 'Certificate of Excellence' voor eventbedrijven

Het officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence' bekroont de beste eventlocaties en eventbedrijven in België en Nederland, en dat op basis van het unieke en veilige eventplanner.be review systeem. Reviews geplaatst t.e.m. 30 september 2019 tellen mee voor de uitreiking dit jaar!

 

De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Daar is niets mis mee, integendeel. Wij voegen daar iets aan toe door eventbedrijven te belonen die elke dag opnieuw tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers.

 

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. "Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award, maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten van eventplanner.be

 

"Alle meer dan 8.000 eventbedrijven op onze website komen in aanmerking voor de certificaten die we nu voor het derde jaar op rij uitreiken. Iedereen kan meedingen naar de felbegeerde onderscheiding."

 

 

Zorg dat jouw eventbedrijf er bij is!

Wil jij meedingen naar een 'Certificate of Excellence'? En zo aan al je klanten en de hele evenementensector tonen dat jouw bedrijf elke dag opnieuw met de glimlach voor hen klaar staat? Zorg dan dat je voor eind september 2019 minstens 10 reviews (waarvan ten minste 5 geplaatst in de afgelopen 12 maanden) op jouw bedrijfsprofiel hebt staan. Wanneer jouw klanten je met een gemiddelde score van meer dan 90% bedanken, dan is het certificaat van jou. En je kan er van op aan dat dat je heel wat media aandacht zal opleveren.

 

Ontdek hoe je makkelijk en snel reviews kan verzamelen

 

 

Stem op jouw eventleveranciers

Ben je zelf opdrachtgever of organisator? In dat geval kan jij jouw favoriete eventleveranciers op weg helpen door ze een mooie, eerlijke review te geven. En er is meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

 

 

Beloon je eventleveranciers nu met een review

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures