Versuz pakt uit met opmerkelijke vacature: Geur DJVersuz pakt uit met opmerkelijke vacature: Geur DJ

De bekende Hasseltse club Versuz pakt uit met een opvallende vacature. Een geur dj (m/v), "die zowel oor heeft voor de beste beats maar ook met een neus voor de lekkerste geuren."

 

Zo'n geur dj, wat moet die dan doen? "Als 'geur dj' sta je in om de mensen tijdens de nacht te verrassen met typische en minder voor de hand liggende aroma's die hand in hand gaan met de muziek die er op dat moment door de dj wordt gespeeld", klinkt het bij Versuz.

 

"Als de dj een tropisch getinte plaat speelt, dan kan de geur dj hierop anticiperen door bijvoorbeeld een bloemengeur of kokosnootgeur de lucht in te sturen. De geur dj plaagt het publiek al met een bepaalde herkenbare geur en de dj moet daarop inspelen door er een gepast nummer of muziekstijl bij te draaien."

 

Enkele voorbeelden van muziek die perfect kan versterkt worden door geur: Take me to Church van Hozier, gecombineerd met wierook, of Sunlight door The Magician, ondersteund en versterkt met een zomers getinte geur.

 

Ventilatoren

Hoe gaat het in zijn werk? "De geuren worden verspreid door middel van verwarming en worden via blazers en ventilatoren over de dansvloer verspreid. De technische ploeg van Versuz is momenteel volop aan het testen hoe dit het best kan werken. Bedoeling is dat er relatief snel van geur kan worden gewisseld. Verder worden ook de talloze led-schermen in de club ingezet om gepaste visuals te creëren. Dit om een maximaal aantal zintuigen te prikkelen. Als 'geur dj' krijg je een belangrijke rol in het verfijnen van de techniek van geurverspreiding."

 

Interesse in de job? Lees hieronder de volledige vacature:

 

Versuz zoekt M/V met neus voor geuren.

Versuz, de welbekende Hasseltse club, staat bekend om z’n entertainment van hoog niveau. De beleving van de klant staat centraal bij ons. Om de zintuigen van onze bezoekers nog verder te prikkelen, zijn we op zoek naar een ‘geur dj’ met affiniteit voor nachtleven en muziek.

 

Als ‘geur dj’ sta je in om de mensen tijdens de nacht te verrassen met typische en minder voor de hand liggende aroma’s. Al dan niet hand in hand met de muziek.

Samen met ons creatief en technisch team gaan we bestaande procedés m.b.t. geurverspreiding verder ontwikkelen en perfectioneren. Ook gaan we naar nieuwe manieren kijken om het geheel visueel aantrekkelijk te maken.

 

Wij zoeken dus een M/V met een affiniteit voor geuren, flexibel en sociaalvaardig.

 

Ook een basiskennis chemie is een pluspunt maar geen must. 

 

Ben jij het podiumbeest met gevoel voor muziek waar wij naar op zoek zijn? 

Contacteer ons met een motiverend schrijven op: laurent@versuz.be.

Bron: HBVL 02/08 via License2publish - 03-08-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht