Libéma lanceert nieuwe propositie, website én LocatiemagazineLibéma lanceert nieuwe propositie, website én Locatiemagazine

Voor organisatoren, van bedrijfsfeest tot congres en van beurs tot muziekevenement, heeft Libéma altijd een passende locatie. En om het nog gemakkelijker te maken de juiste locatie te vinden, is er nu het nieuwe Locatiemagazine en de locatiezoeker op de vernieuwde website.

 

Met 11 evenementenlocaties in Nederland behoort Libéma tot een van de grootste leisureconcerns van Nederland. Volgens Cuno Groenewoud (Libéma Beurzen & Evenementen) bieden de website, locatiezoeker en het Locatiemagazine veel gemak voor de organisator: "Allereerst is er de nieuwe website www.organiseren-bij-libema.nl, waarbij meteen opvalt dat het puur zakelijke karakter van voorheen heeft plaatsgemaakt voor gebruikersgemak en het snel kunnen vinden van de accommodatie die het beste past bij de wens van de organisator. Daarnaast ziet de organisator met de slimme locatiezoeker in een paar klikken dat hij voor alle typen evenementen bij Libéma terecht kan: van teambuilding tot sportevenement en van vakbeurs tot festival."

 

Locatiemagazine

Het Locatiemagazine biedt een compleet overzicht met de belangrijkste informatie en beelden van de locaties. Daarnaast biedt het 64-pagina tellende magazine ook veel inspiratie die organisatoren op ideeën brengt voor hun volgende evenement.

 

Wil je een rondleiding op één van de locaties? Heb je plannen voor een evenement of wil je gewoon eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op, Libéma staat voor je klaar! Kijk op www.organiseren-bij-libema.nl voor alle locaties en contactgegevens.  

advertorial17-06-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe begin je je carrière als eventplanner?Hoe begin je je carrière als eventplanner?
GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

Congrescentrum Orpheus

Congrescentrum Orpheus

Een nieuw interieur voor Congrescentrum Orpheus!

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]