Libéma lanceert nieuwe propositie, website én LocatiemagazineLibéma lanceert nieuwe propositie, website én Locatiemagazine

Voor organisatoren, van bedrijfsfeest tot congres en van beurs tot muziekevenement, heeft Libéma altijd een passende locatie. En om het nog gemakkelijker te maken de juiste locatie te vinden, is er nu het nieuwe Locatiemagazine en de locatiezoeker op de vernieuwde website.

 

Met 11 evenementenlocaties in Nederland behoort Libéma tot een van de grootste leisureconcerns van Nederland. Volgens Cuno Groenewoud (Libéma Beurzen & Evenementen) bieden de website, locatiezoeker en het Locatiemagazine veel gemak voor de organisator: "Allereerst is er de nieuwe website www.organiseren-bij-libema.nl, waarbij meteen opvalt dat het puur zakelijke karakter van voorheen heeft plaatsgemaakt voor gebruikersgemak en het snel kunnen vinden van de accommodatie die het beste past bij de wens van de organisator. Daarnaast ziet de organisator met de slimme locatiezoeker in een paar klikken dat hij voor alle typen evenementen bij Libéma terecht kan: van teambuilding tot sportevenement en van vakbeurs tot festival."

 

Locatiemagazine

Het Locatiemagazine biedt een compleet overzicht met de belangrijkste informatie en beelden van de locaties. Daarnaast biedt het 64-pagina tellende magazine ook veel inspiratie die organisatoren op ideeën brengt voor hun volgende evenement.

 

Wil je een rondleiding op één van de locaties? Heb je plannen voor een evenement of wil je gewoon eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op, Libéma staat voor je klaar! Kijk op www.organiseren-bij-libema.nl voor alle locaties en contactgegevens.  

advertorial17-06-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]