Hot or cold? Met de effecten van 7theaven bepaal je deze zomer zelf de temperatuurHot or cold? Met de effecten van 7theaven bepaal je deze zomer zelf de temperatuur

Je mag je evenement nog zo goed voorbereiden, op het weer heb je ook tijdens de zomermaanden geen vat. Juist dan worden veel festivals en events georganiseerd die soms letterlijk in het water vallen of, in het andere uiterste, volledig uitdrogen. Door gebruik te maken van de juiste special effects kan je de weergoden alvast een gepast antwoord geven.

 

Verwacht je een hittegolf op je evenement, dan raadt het team van 7theaven aan om watereffecten in te zetten. Spectaculaire fonteinen en aqua jets of zelfs gigantische licht-, video- of laserprojecties op waterschermen en watergordijnen zorgen voor een boeiend en ook verkwikkend showelement. Het unieke mistsysteem van 7theaven is dan weer ideaal om de bezoekers zelf een paar graden af te koelen, zonder dat ze doorweekt naar huis gaan.

 

Maar waarom niet nog extremer gaan? Met de sneeuweffecten van 7theaven kan je ook hartje zomer je cocktailbar in een après ski hut omtoveren en zo je bezoekers trakteren op een ijskoud sneeuwballen gevecht. De Snowboy Stage Whisper met pan motor zorgt zowel binnen als buiten voor een mooi dwarrelend sneeuwgordijn en de Snowmaker creëert ook bij 30° een majestueus sneeuwtapijt waar zelfs de Alpen niet aan kunnen tippen.

 

Tijdens de frissere zomeravonden komen vuureffecten dan weer volledig tot hun recht. Met behulp van oa. de Super Flame, Flamemaster en de X-Weaver van 7theaven kunnen vlammen tot wel 20 meter hoog geprojecteerd worden. "Hierbij worden steeds de recentste technieken en veiligheidsprocedures gebruikt zodat we de bezoekers niet letterlijk in vuur en vlam zetten, maar warm zal iedereen het sowieso krijgen."

 

En voor de twijfelgevallen is er ook altijd nog de Fountain Flame; overdag een mooie waterfontein en 's avonds een uniek en spectaculair water en vuureffect dat tot wel 10 meter hoog kan gaan.

 

Meer info over de diensten en producten van 7theaven kan je vinden op de vernieuwde website:


www.7theaven.be

advertorial10-06-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

6 tips voor drones op je event6 tips voor drones op je event
Audiovisueel materiaal: huren of kopen?Audiovisueel materiaal: huren of kopen?
5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]