Hot or cold? Met de effecten van 7theaven bepaal je deze zomer zelf de temperatuur

Hot or cold? Met de effecten van 7theaven bepaal je deze zomer zelf de temperatuur

Je mag je evenement nog zo goed voorbereiden, op het weer heb je ook tijdens de zomermaanden geen vat. Juist dan worden veel festivals en events georganiseerd die soms letterlijk in het water vallen of, in het andere uiterste, volledig uitdrogen. Door gebruik te maken van de juiste special effects kan je de weergoden alvast een gepast antwoord geven.

 

Verwacht je een hittegolf op je evenement, dan raadt het team van 7theaven aan om watereffecten in te zetten. Spectaculaire fonteinen en aqua jets of zelfs gigantische licht-, video- of laserprojecties op waterschermen en watergordijnen zorgen voor een boeiend en ook verkwikkend showelement. Het unieke mistsysteem van 7theaven is dan weer ideaal om de bezoekers zelf een paar graden af te koelen, zonder dat ze doorweekt naar huis gaan.

 

Maar waarom niet nog extremer gaan? Met de sneeuweffecten van 7theaven kan je ook hartje zomer je cocktailbar in een après ski hut omtoveren en zo je bezoekers trakteren op een ijskoud sneeuwballen gevecht. De Snowboy Stage Whisper met pan motor zorgt zowel binnen als buiten voor een mooi dwarrelend sneeuwgordijn en de Snowmaker creëert ook bij 30° een majestueus sneeuwtapijt waar zelfs de Alpen niet aan kunnen tippen.

 

Tijdens de frissere zomeravonden komen vuureffecten dan weer volledig tot hun recht. Met behulp van oa. de Super Flame, Flamemaster en de X-Weaver van 7theaven kunnen vlammen tot wel 20 meter hoog geprojecteerd worden. "Hierbij worden steeds de recentste technieken en veiligheidsprocedures gebruikt zodat we de bezoekers niet letterlijk in vuur en vlam zetten, maar warm zal iedereen het sowieso krijgen."

 

En voor de twijfelgevallen is er ook altijd nog de Fountain Flame; overdag een mooie waterfontein en 's avonds een uniek en spectaculair water en vuureffect dat tot wel 10 meter hoog kan gaan.

 

Meer info over de diensten en producten van 7theaven kan je vinden op de vernieuwde website:

www.7theaven.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures