OCEANDIVA organiseert events met een hart voor Planet & People

OCEANDIVA organiseert events met een hart voor Planet & People

De varende eventlocaties van OCEANDIVA zetten actief in op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze dragen het thema 'Planet & People' al sinds 2003 hoog in het vaandel. Doe inspiratie op voor jouw evenement!

 

Samen met het team, klanten, partners en de overheid zet OCEANDIVA zich in voor een juiste balans tussen goed zorgen voor de aarde en de mens. "Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het evenement als de samenleving", vertelt General Manager Mandy Berding.

 

"Op beleidsniveau hebben we verschillende milieumaatregelen getroffen. Zo 'pluggen' we onze varende locaties letterlijk in op stroom aan de kade (walstroom) en zetten we ons samen met onze partners in voor het minimaliseren van 'waste & water'." Mandy geeft ook zelf graag het goede voorbeeld. Zo liet ze zich opsluiten voor een goed doel. Een stap naar een betere, groenere wereld. Daarnaast maakt OCEANDIVA met de campagne 'van asfalt naar water' klanten bewust van de bereikbaarheid van varende locaties. "Dus in plaats van honderden auto's naar één locatie te laten komen, varen de locaties onze locaties naar de klant. Niet alleen de CO2- uitstoot (denk aan de auto's) gaat omlaag, ook de no-show neemt af, omdat gasten minder ver hoeven te reizen, wat op haar beurt weer ten goede komt aan het minimaliseren van 'waste' tijdens een evenement. Planet & People is daarom een structureel onderdeel van de doelstellingen binnen OCEANDIVA en wordt met trots uitgedragen door het gehele team."

 

 

"Interessant zijn niet alleen onze kwalitatieve varende evenementenlocaties met veel branding mogelijkheden, maar tevens het sterke en gepassioneerde team. Onze vijftien medewerkers zijn zeer gedreven, hebben passie voor het eventmarketing vak en zijn net zo flexibel als de varende evenementenlocaties zelf. Ook als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen beweegt het team van OCEANDIVA mee." Sterker nog, het bedrijf heeft voortschrijdend inzicht op dat vlak en omarmt milieu-ontlastende technieken en middelen vanuit het hart. "We doen het omdat we dat willen!", besluit Mandy Berding.

www.oceandiva.nl/oceandiva-planet-people/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Advertenties