Art Of Confusion combineert creativiteit met flexibiliteit

Art Of Confusion combineert creativiteit met flexibiliteit

Art Of Confusion gaat, als AV partner, geen enkele uitdaging uit de weg. Dat leverde de afgelopen maanden enkele boeiende opdrachten op.

 

"We denken graag met de klant mee om creatieve en kwalitatieve oplossingen te vinden voor alle AV uitdagingen", vertelt Tom Herteweg. Zo kreeg Art Of Confusion in januari de opdracht van TDC InterieurArchitectuur om de jaarlijkse JAVA vakbeurs uit te lichten. "Door gebruik te maken van de nieuwste LED armaturen zoals de Spectral ZP-5 en de ProLights ReflexS moving head kon de Brabanthal in Leuven omgetoverd worden in een gezellige proefruimte voor barista's en foodies."

 

Vorig weekend stond Art Of Confusion in voor de volledige AV support van het Atlas Festival in de Antwerpse Waagnatie. Dit circus festival werd al voor de 10de keer georganiseerd door Ell Circo d'ell Fuego. Tijdens de 3 avondvullende voorstellingen kon het publiek genieten van gewaagde en onconventionele circus– en acrobatietechnieken.

 

"Ons orderboek voor de volgende maanden toont nog eens onze veelzijdigheid aan. Zo zullen we tijdens het EK voetbal instaan voor de volledige AV productie en omkadering van het Hyundai Fan Village op de gedempte zuiderdokken in Antwerpen. Hier kunnen 50.000 voetbalfans alle wedstrijden van de Rode Duivels volgen op een gigantisch LED scherm van wel 112m2, sowieso het grootste scherm van Antwerpen en waarschijnlijk zelfs van België." Voor en na de match zullen topdeejays zoals Laurent Wery, dj F.R.A.N.K. en Regi voor een duivelse ambiance zorgen.

 

Het team van Art Of Confusion staat altijd klaar om ook met jou te bekijken hoe ze kunnen helpen bij de uitvoering van je evenement. Meer info:

www.artofconfusion.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties