Beestige teambuildings en vergaderen in een huifkarBeestige teambuildings en vergaderen in een huifkar

Farm Fun, een Belgisch-Limburgs landbouwbedrijf, zet zijn deuren open voor het bedrijfsleven. Naast het produceren van kwaliteitsvolle melk, is de missie van het management het promoten van B2B. En dat betekent niet in de eerste plaats Business to Business maar wel Boer to Burger.

 

"We willen de kloof tussen het landbouwbedrijf en de modale burger verkleinen. Dat doen we door de boerderij in te richten en ter beschikking te stellen voor kinderfeestje, vrijgezellenparty's en familiefeesten. Voor bedrijven bieden we teambuilding activiteiten en alternatieve meetings, productpresentaties, brainstormsessies en opleidingen aan." 

 

Conference on wheels

Farm Fun beschikt over een professioneel ingerichte huifkar met vergadertafel en stoelen, koelkast, een gedegen geluidsinstallatie en een professionele video-installatie. De perfecte locatie om aan 'slow meeting' te doen. Terwijl de huifkar door de tractor tegen 10 km per uur door het Noord-Limburgse rurale landschap getrokken wordt, vergadert u echt out-of -the-box. Je trekt jouw partners, medewerkers, prospects,  klanten ... uit de normale biotoop en plaatst hen in een unieke setting. Die setting - zowel in als buiten de huifkar - geeft inspiratie tot creatieve ideeën.

 

Beestige teambuildings

Omdat een bedrijf maar zo sterk is als de dynamiek binnen het team, is teambuilding een onverbrekelijk onderdeel geworden van de moderne bedrijfsvoering. En net zoals kinderen hun sociale vaardigheden aanleren tijdens het spel kan u ook de sociale dynamiek tussen uw medewerkers ontdekken en verstevigen via uitgekiende teambuildingspellen die allemaal geijkt zijn op het boerenleven. En uiteraard bestaat de mogelijkheid om voor, tussen of na de activiteit de inwendige mens te versterken.

 

Arrangementen op maat

Op aanvraag werkt Farm Fun ook gepersonaliseerde activiteiten uit in en rond de boerderij zoals onder andere Teambuilding & Vespa, Koeknuffelen & Brouwerijmuseum of Weidegolf & Bumperball.


www.farmfun.be

advertorial03-03-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen