Beestige teambuildings en vergaderen in een huifkarBeestige teambuildings en vergaderen in een huifkar

Farm Fun, een Belgisch-Limburgs landbouwbedrijf, zet zijn deuren open voor het bedrijfsleven. Naast het produceren van kwaliteitsvolle melk, is de missie van het management het promoten van B2B. En dat betekent niet in de eerste plaats Business to Business maar wel Boer to Burger.

 

"We willen de kloof tussen het landbouwbedrijf en de modale burger verkleinen. Dat doen we door de boerderij in te richten en ter beschikking te stellen voor kinderfeestje, vrijgezellenparty's en familiefeesten. Voor bedrijven bieden we teambuilding activiteiten en alternatieve meetings, productpresentaties, brainstormsessies en opleidingen aan." 

 

Conference on wheels

Farm Fun beschikt over een professioneel ingerichte huifkar met vergadertafel en stoelen, koelkast, een gedegen geluidsinstallatie en een professionele video-installatie. De perfecte locatie om aan 'slow meeting' te doen. Terwijl de huifkar door de tractor tegen 10 km per uur door het Noord-Limburgse rurale landschap getrokken wordt, vergadert u echt out-of -the-box. Je trekt jouw partners, medewerkers, prospects,  klanten ... uit de normale biotoop en plaatst hen in een unieke setting. Die setting - zowel in als buiten de huifkar - geeft inspiratie tot creatieve ideeën.

 

Beestige teambuildings

Omdat een bedrijf maar zo sterk is als de dynamiek binnen het team, is teambuilding een onverbrekelijk onderdeel geworden van de moderne bedrijfsvoering. En net zoals kinderen hun sociale vaardigheden aanleren tijdens het spel kan u ook de sociale dynamiek tussen uw medewerkers ontdekken en verstevigen via uitgekiende teambuildingspellen die allemaal geijkt zijn op het boerenleven. En uiteraard bestaat de mogelijkheid om voor, tussen of na de activiteit de inwendige mens te versterken.

 

Arrangementen op maat

Op aanvraag werkt Farm Fun ook gepersonaliseerde activiteiten uit in en rond de boerderij zoals onder andere Teambuilding & Vespa, Koeknuffelen & Brouwerijmuseum of Weidegolf & Bumperball.


www.farmfun.be

advertorial03-03-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht