iBeacons tijdens SAIL Amsterdam [infographic]

iBeacons tijdens SAIL Amsterdam [infographic]

Technologie en beleving zijn onlosmakelijk verbonden met evenementen: zonder technologie geen beleving en zonder beleving geen event! Tijdens Festivak op 25 & 26 november a.s. presenteert Remco Bron van InBeacon een geweldige praktijkcase over de inzet van iBeacons tijdens SAIL Amsterdam. Een mooi voorbeeld van hoe technologie de beleving versterkt.  

 

Tijdens SAIL Amsterdam werden verschillende locaties voorzien van iBeacons. Denk hierbij aan evenementenlocatie De Kop van Java, de merchandise store en diverse schepen. Aan bezoekers werd gevraagd om de speciale SAIL-app te downloaden. Op deze manier konden bezoekers informatie ontvangen als ze in de buurt van een iBeacon kwamen. Zodra een schip met iBeacon voorbij kwam, ontvingen de bezoekers een bericht over naar welk schip ze keken en werden er interessante weetjes over het betreffende schip verstrekt.

 

Sail iBeacon

 

Maar ook voor de organisatie leverde de inzet van iBeacons bruikbare informatie op. Het dekkende iBeacon netwerk maakte het mogelijk om bezoekersstromen te meten. En verder heeft de organisatie bijvoorbeeld geconcludeerd dat meer dan 30% van de bezoekers SAIL meerdere dagen heeft bezocht.  

 

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van hoe iBeacons de beleving tijdens een event kunnen verhogen. Wil je meer weten over wat iBeacons precies zijn en hoe je ze kunt inzetten tijdens events? Kom dan op 26 november a.s. naar de presentatie van Remco Bron, CCO/Founder inBeacon. Deze inspirerende spreker is slechts één van de vele sprekers die tijdens het programma van Festivak vertellen hoe technologie & beleving onlosmakelijk met events verbonden zijn. Festivak is na registratie gratis toegankelijk. Meer informatie over de beursvloer, het lezingenprogramma en registratie via de website:    

www.festivak.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures