Lancering nieuwe Touran op OCEANDIVA

Lancering nieuwe Touran op OCEANDIVA

Volkswagen introduceerde deze zomer, na 13 jaar, de nieuwe Touran op de OCEANDIVA ORIGINAL in Antwerpen. 600 dealers, concessiehouders en klanten werden veelzijdig verrast door de dynamiek van het event en de locatie.

 

"Goedemorgen en welkom aan boord" werd er geroepen door de matrozendames bij de loopplank. "De sfeer zit er goed in want het is inmiddels 13 jaar geleden dat de vorige Touran werd geïntroduceerd. Links en rechts op het vernieuwde buitenterras van het schip staan twee nieuwe Tourans klaar om de 600 nieuwsgierige gasten te ontvangen in een buitengewoon ontspannen setting. Na het ontvangst met een glaasje Cava, verplaatsen de gasten zich naar binnen waar de officiële lancering binnen enkele minuten gaat beginnen. Links en rechts van de centrale ruimte en op het balkon bemachtigen de gasten zich snel van een plek. Na een enthousiaste toespraak vallen de zijden doeken langzaam van de twee Tourans, de nieuwsgierigheid van de gasten wordt vervangen door verbazing en verrassing. 'Onverslaanbaar goed' juicht een gast. De gasten worden aansluitend verwend met prachtige culinaire traktaties van J&M Catering en krijgen alle tijd om de nieuwe aanwinsten van dichtbij te bekijken. De trossen gaan los en de gasten genieten op het buitenterras met een vaartocht door de stad Antwerpen."

 

"Het was een krachtig event met impact", zo vervolgt Nathalie de Hondt van D'Ieteren, "Een stijlvolle, originele lancering welke perfect aansloot bij onze visie en de gasten aan boord. Met dit concept waren we in staat om het hoge verwachtingspatroon van Volkswagen volledig waar te maken."  

 

Veel ruimte voor grote objecten
Door het prachtige weer besloot Volkswagen om, naast de lancering binnen, 2 Tourans op het nieuwe sfeervolle buitenterras (1100m2) te plaatsen. De andere 2 Tourans zijn door het schuifdak 5 meter naar beneden getakeld en in de centrale ruimte geplaatst. 1 links en 1 rechts zodat er voldoende zicht blijft voor de 600 gasten tijdens de lancering. "Dit is de eerste keer dat er 4 auto's aan boord zijn van de ORIGINAL en met 2500m2 op het water is er zelfs ruimte voor meer auto's", aldus Mandy Berding General Manager International OCEANDIVA.

www.oceandiva.nl

Bron: Foto: Bleuclick

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures