RAI trekt stekker uit AutoRAI 2017

RAI trekt stekker uit AutoRAI 2017

RAI Amsterdam kondigt in een persbericht aan dat AutoRAI 2017 van de agenda wordt geschrapt. Ondanks de inspanningen om het evenement te redden zijn er geen kostenefficiënte en vernieuwende oplossingen gevonden om tot een passend concept voor exposant en bezoeker te komen. 

 
De succesvolle editie in april 2015, waarbij het innovatieve concept internationaal waardering opriep, heeft helaas onvoldoende basis gegeven voor continuïteit naar de toekomst toe. 
 
"Naar nu blijkt zijn er te weinig merken bereid om zich in te schrijven om een volgende editie van AutoRAI, in 2017, te organiseren. Wij vinden het uitermate vervelend voor al die autoliefhebbers die wij tweejaarlijks een mooie dag konden bezorgen. Daarnaast is het een domper voor onze eigen collega's en zakelijke partners die met hart en ziel aan AutoRAI hebben gewerkt."
 
"Het is zeer spijtig dat AutoRAI van de kalender verdwijnt. AutoRAI staat aan de basis van onze geschiedenis en is zeker voor het Nederlands publiek een icoon van de RAI. Tegelijkertijd heeft RAI Amsterdam zich in het afgelopen decennium getransformeerd tot internationale beursorganisatie. Door strategische focus op grote, internationale, meerdaagse evenementen, is de afhankelijkheid van nationale publieksbeurzen als AutoRAI sterk verkleind. In 2014 had 70% van de 544 evenementen (zowel eigen titels en verhuringen) een internationaal karakter."
 
"Desalniettemin betreuren wij het verlies van een prachtig evenement. RAI Amsterdam beraadt zich hoe zij de gereserveerde ruimte voor 2017 op alternatieve wijze in kan vullen."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures