Fabula Productions na drukke zomer klaar voor nog drukker najaar

Fabula Productions na drukke zomer klaar voor nog drukker najaar

Fabula Productions, gespecialiseerd in het verhuren van design meubilair voor evenementen, verhuisde in mei naar een nieuwe stek in de industriezone Blauwe Steen te Kontich én lanceerde in juni een nieuwe reeks producten met de vernieuwende Nelumbo parasol als echte blikvanger.

 

Tijdens de zomermaanden juli en augustus leverde het verhuurbedrijf meubilair voor diverse tuinfeesten en evenementen. 

 

Ook Medialaan, het moederbedrijf van o.a. VTM en 2BE, vroeg aan Fabula Productions om hun najaarspresentatie mee vorm te geven. "Deze gigantische productie kreeg het thema 'Club Red' mee en er werd in samenspraak met de klant gekozen om alle bars, tafels en stoelen een strakke witte look te geven. Zo konden de meer dan 1.000 genodigden plaats nemen op de talrijke Basic en Curbo zetels in het loungegedeelte. Naast de dansvloer stonden dan weer de grote sta en u-tafels waaraan de gasten konden genieten van een hapje en/of drankje. De unieke Aquabars van Fabula Productions vormden dan weer de basis voor de Gin Tonic en Champagne togen die doorheen de ruimte stonden opgesteld."

 

Tijdens het weekend van de grote prijs Formule 1 van België mocht Fabula Productions in opdracht van Boris Agency ook de lounge voorzien op het Terrazza Martini evenement. De witte Basic lounge zetels werden gecombineerd met de 6 meter lange Cliffy zetel en gaven zo het popup terras een unieke uitstraling.

 

Het team van Fabula Productions is echter nog niet uitgeput en staat ook in het najaar met dezelfde passie klaar om jouw evenementen en feesten mee aan te kleden.

www.fabulaproductions.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

Online veiling complete inventaris Servé Rental & Events

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Advertenties