Flamboyante topman bouwt indrukwekkende eventlocatie voor 6.000 gastenFlamboyante topman bouwt indrukwekkende eventlocatie voor 6.000 gasten

De flamboyante Antwerpse zakenman Fernand Huts houdt een feest van drie weken in een nagebouwde middeleeuwse vesting met 6.000 gasten. Dat staat te lezen in De Standaard.

 

"Hoeveel het mij gaat kosten? Ik weet het zelf niet. Het wordt een feest vol fantasie en magie." De Antwerpse ondernemer Fernand Huts staat bekend om zijn scherpe en krasse uitspraken over politiek en ­havenzaken, maar niet als het over de financiën van zijn bedrijf Katoen Natie gaat. Zo blijft het gissen hoeveel hij over heeft om het 160-jarige bestaan van zijn bedrijf te vieren. Van 18 augustus tot 6 september feest hij elke dag met 350 gasten op de ­terreinen van zijn vestiging ­Singelberg in de Antwerpse ­­haven op de linker Schelde­oever. "We willen onze gasten gewoon een unieke belevenis bezorgen", verduidelijkt Huts aan Metro.

 

Singelberg was de naam van een middeleeuws kasteel, en dus is Huts zijn havenvestiging nu aan het ombouwen tot zo'n middeleeuwse vesting, inclusief een drie meter brede slotgracht.

 

Om de klus te klaren, nam Huts een bouwer van film­decors in de arm, die met behulp van afgedankte containers en een massa hout, bordkarton, plaaster en verf een burcht optrok.

 

Meer foto's vind je op de website van De Morgen

Bron: De Standaard 05/08 via License2Publish, Screenshot De Morgen - 06-08-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nlPartners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl
Advertenties

In de kijker

LT Series

LT Series

De nieuwe revolutie in LEDwalls

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]