De Boer bouwt luxueus VIP dorp voor de Hockey World League

De Boer bouwt luxueus VIP dorp voor de Hockey World League

Van 20 juni tot en met 5 juli werd de 'Dragons Hockeyclub' in Brasschaat volledig omgetoverd tot een ware hockeytempel. Tien internationale mannen en vrouwenteams namen het tegen elkaar op in een bitterharde strijd om door te stoten naar de finale ronde van de World League.

 

Als bonus konden de kwartfinalisten zich verzekeren van een ticket voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. 

 

VIP-dorp & overige zones

Voor het design van het VIP-dorp legde De Boer de nadruk gelegd op het creëren van een gezellige en aangename sfeer. Het dorp bood de mogelijkheid om er te vertoeven met gasten en te genieten van een drankje en een hapje. 

 

"De overige zones werden in samenspraak met de projectleider bedachtzaam ontworpen, er was voor ieder wat wils! De shopaholics konden zich goed uitleven op de special aangelegde 'Shopping Lane'. Deze bestond uit een reeks Chalets en Pyramides die naast elkaar opgesteld waren om op die manier het winkelstraat gevoel nog meer te laten beleven. Na al dat enthousiasme en opwinding van de spannende wedstrijden, konden de in totaal 40.000 bezoekers hun buikjes vullen in de publiekscateringtent." 

 

Doel van de klant

"De klant wilde in eerste instantie een aangename en luxueuze sfeer creëren voor haar bezoekers. Dit is waar wij perfect op inspelen omdat De Boer haar missie eruit bestaat om een maximale klanttevredenheid te garanderen." 

 

Manu Vanneste, Venue & Infrastructure manager van de Hockey World League bevestigd: "We hebben gekozen voor een samenwerking met De Boer omdat het voortraject blijk gaf om de organisatie mee gestalte te geven. Hun projectleider was zeer creatief en iemand die buiten het kader denkt. Alsook het bedrijf haar flexibiliteit bleek een groot voordeel, binnen bepaalde grenzen konden we tot een maand voor opbouw nog schuiven met de structuren."

www.deboer.com/be/nl/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Ontbijt-evenement in je brievenbus
Halito!|18 November 2020

Een culinaire beleving bij je online evenement? Van ontbijt, tapas, lunch, home cooking tot 3-gangen diner. Op kantoor of thuis. Al dan niet met butler (ja, echt waar)! 


Ontdek onze foodboxen: https://www.webinarbox.be/foodbox

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures