De Boer bouwt luxueus VIP dorp voor de Hockey World LeagueDe Boer bouwt luxueus VIP dorp voor de Hockey World League

Van 20 juni tot en met 5 juli werd de 'Dragons Hockeyclub' in Brasschaat volledig omgetoverd tot een ware hockeytempel. Tien internationale mannen en vrouwenteams namen het tegen elkaar op in een bitterharde strijd om door te stoten naar de finale ronde van de World League.

 

Als bonus konden de kwartfinalisten zich verzekeren van een ticket voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.  

 

VIP-dorp & overige zones

Voor het design van het VIP-dorp legde De Boer de nadruk gelegd op het creëren van een gezellige en aangename sfeer. Het dorp bood de mogelijkheid om er te vertoeven met gasten en te genieten van een drankje en een hapje.  

 

"De overige zones werden in samenspraak met de projectleider bedachtzaam ontworpen, er was voor ieder wat wils! De shopaholics konden zich goed uitleven op de special aangelegde 'Shopping Lane'. Deze bestond uit een reeks Chalets en Pyramides die naast elkaar opgesteld waren om op die manier het winkelstraat gevoel nog meer te laten beleven. Na al dat enthousiasme en opwinding van de spannende wedstrijden, konden de in totaal 40.000 bezoekers hun buikjes vullen in de publiekscateringtent."  

 

Doel van de klant

"De klant wilde in eerste instantie een aangename en luxueuze sfeer creëren voor haar bezoekers. Dit is waar wij perfect op inspelen omdat De Boer haar missie eruit bestaat om een maximale klanttevredenheid te garanderen." 

 

Manu Vanneste, Venue & Infrastructure manager van de Hockey World League bevestigd: "We hebben gekozen voor een samenwerking met De Boer omdat het voortraject blijk gaf om de organisatie mee gestalte te geven. Hun projectleider was zeer creatief en iemand die buiten het kader denkt. Alsook het bedrijf haar flexibiliteit bleek een groot voordeel, binnen bepaalde grenzen konden we tot een maand voor opbouw nog schuiven met de structuren."


www.deboer.com/be/nl/

advertorial17-07-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Veilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulierenVeilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulieren
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht