Zakentoerisme Mechelen zit in de lift

Zakentoerisme Mechelen zit in de lift

Van alle Vlaamse kunststeden boekte Mechelen in 2014 de grootste vooruitgang als toeristische trekpleister. Ook het zakentoerisme zit in de lift, zeker sinds de stad Mechelen is gestart met een congreswerking.  

 

De ligging van Mechelen is alvast een troef: in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Vanuit de nationale luchthaven sta je in amper 11 minuten in Mechelen. Ook vanuit de buurlanden ben je in een vingerknip in de stad. Mechelen is voor iedereen makkelijk en vlot bereikbaar.  

 

Bovendien ademt Mechelen business én pleasure. Gedaan met saaie meetings. Koppel een vergadering aan een originele activiteit of teambuilding in Mechelen. Je kan bijvoorbeeld vergaderen in een voormalige brouwerij, in het groen of in een loft. Overnachten doe je in een design- of een wellnesshotel, of zelfs in een voormalige kerk.

 

Voor of na je congres, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst kan je de gezellige binnenstad ontdekken. Historische gebouwen en smalle straatjes voeren je terug in de tijd. Charmante horecazaken en levendige pleintjes en terrasjes nodigen je uit om Mechelen te proeven.  

 

Ook zin gekregen in een bezoek aan Mechelen? Het congresbureau Meet in Mechelen geeft je graag advies op maat. Helemaal gratis.

www.meetinmechelen.be

Bron: Foto: AikonProducties

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures