Waarom adverteren op eventplanner.be /.nl? [video]

Waarom adverteren op eventplanner.be /.nl? [video]

Als event professional ben je altijd druk in de weer. Het ene evenement na het andere. Je bent bezig met je vak. Maar tegelijkertijd moet je ook bezig zijn met prospecteren, nieuwe klanten en events binnenhalen. Dat is waar eventplanner je bij helpt. Kwalitatieve leads genereren, jouw eventbedrijf stevig in de markt zetten en je naambekendheid te boosten.

 

Ontdek er alles over in deze video:

 

 

Download mediakit met alle creatieve advertentiemogelijkheden en tarieven

 

 

 

 

 

Transcript video

 

Als online vakblad en tv-zender bereiken we jouw doelgroep: opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. En dat in België, in Nederland en via ons internationale Engelstalige platform ook wereldwijd. Daar waar de meeste mediaspelers zich op de sector zelf richten, bereiken wij jouw klanten: marketeers, bedrijfsleiders, ... zij die de budgetten voor evenementen effectief beheren.

Het is onze sterke content die jouw prospects aantrekt. Niemand zit te wachten op pure reclamemails, noch onze lezers, noch onze adverteerders. Net daarom investeren we in pakkende content: artikels en tv-afleveringen vol kennis, concrete tips en advies op maat van opdrachtgevers, jouw potentiële klanten.

Rond onze content creëren we opportuniteiten voor onze adverteerders. Geen 20 banners onder elkaar zoals je vaak op portaalsites ziet. Dat werkt niet. Wel zorgvuldig uitgekozen posities die jouw merk doen scoren. 

De kern van ons platform is de krachtigste zoekmotor voor event leveranciers in de markt. Volledig in-house ontwikkeld op state-of-the-art technologie. Een geavanceerd filtersysteem en volledig veilige reviews zorgen ervoor dat bedrijven snel het geschikte aanbod vinden voor hun events; en dat zou jouw eventbedrijf kunnen zijn. Vanaf amper 190 euro per jaar pronkt ook jouw bedrijfsfiche op eventplanner en start je vandaag nog met het genereren van kwalitatieve leads.

Een bedrijfsfiche is de basis van een geslaagde campagne via onze media. Wil je een streepje voor op jouw concurrent, een doeltreffende campagne die ook aan morgen denkt? Dan bieden we je aanvullende innovatieve communicatietools zoals een advertorial, een artikel in onze nieuwsbrief naar meer dan 50.000 abonnees. Of wat dacht je van een ‘in de kijker’ positie, knallende banner campagne of structurele naambekendheid via een button op onze website en in al onze nieuwsbrieven? / Tot slot kunnen we jouw verhaal op eventplanner.tv brengen. Vanuit onze studio of op locatie. / Online tv groeit razendsnel en er is geen enkel medium met dezelfde impact.

Samen werken we een campagne uit op maat van jouw bedrijf. Volledig afgestemd op jouw doelstellingen en budget. Zo kunnen we voor elk eventbedrijf, groot of klein, resultaat neerzetten. / Via een jaarcampagne zorgen we ervoor dat jouw boodschap op verschillende momenten in het jaar sterk naar voor komt. Herhaling in marketing is cruciaal. Afhankelijk van het doel van de campagne kan dat via een aantal advertorials in onze nieuwsbrieven, via bannering, eventplanner.tv of een evenwichtige mix van campagne elementen. / Voor een fractie van het budget van klassieke campagnes, die hun effectiviteit steeds meer verliezen, verzorgt eventplanner een volledige jaarcampagne met impact.

Download vandaag nog onze mediakit met meer informatie over al onze creatieve advertentiemogelijkheden en tarieven.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures