Sabcobel familiedag brengt werknemers bij elkaar

Sabcobel familiedag brengt werknemers bij elkaar

Dazzle Events laat verbondenheid primeren op teambuilding evenement Sabcobel.

 

In september verzamelde het personeel van Sabcobel samen met hun partner en kinderen zich in Gent voor hun familiedag. De verschillende afdelingen van het koeltechniekbedrijf zorgen voor verscheidenheid onder de werknemers. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Dazzle Events ontwikkelde een familiedag waarbij samenhorigheid en plezier centraal stond.

 

De verschillende teams trokken tijdens deze dag, letterlijk, aan hetzelfde zeil. Dazzle Events zorgde voor een middag vol typische zeskampspelen, volksspelen, gekke fietsen, ... Aan de hand van een doorschuifsysteem kon elk team het beste van zichzelf geven. St. Paul's Square in Gent vormde de ideale locatie voor deze ludieke teambuildingmiddag. De hele dag door was er kinderanimatie met onder andere een ballonplooier, grimme en een springkasteel.

 

Na sport en spel werd er tijd gemaakt voor ontspanning. Het vieruurtje met poffertjes, wafels en fruitbrochetten was een succes. De deelnemers konden hun dorst laven aan de Ottobar, een brandweerwagen met ingebouwde bar. De innerlijke mens werd versterkt door een ruime keuze aan foodtrucks. Zowel een stuk pizza, Thaïse loempia's of Belgische frietjes stonden op het menu. De prijsuitreiking voor het beste team vormde de kers op de taart.

 

 

Het uiteindelijke doel werd vlot bereikt. Iedereen beleefde een heel gezellige namiddag en de collega's van verschillende afdelingen leerden elkaar beter kennen. Personeelsverantwoordelijke Christine De Nijn blikt dan ook tevreden terug: "Het was een fantastische dag en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Thijs, Wouter en de rest van het team!"

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties