Kobbegem Hof sluit en doet opmerkelijke oproep

Kobbegem Hof sluit en doet opmerkelijke oproep

Vanaf maandag 6 april 2015 sluit 'Kobbegem Hof', sinds 2003 een mooie locatie voor seminaries- en meetings, de deuren. Het pand wordt binnenkort een kantoorgebouw. Reden: klanten die systematisch te laat betalen. In een open brief stelt de locatie het probleem aan de kaak.

 

Integraal uit de open brief:

 

Jammer voor het personeel en vooral jammer voor de vele bedrijven en de trouwe klanten die de afgelopen 12 jaar te gast waren in het huiselijke rKobbegem Hof'. De vele positieve nota's in gastenboek en de bedankende mails getuigen van een oprechte tevredenheid over de werking  De locatie was uniek in haar soort: goed gelegen nabij Brussel, kleinschalig (tot 60 personen), huiselijk met persoonlijke service en een zeer gewaardeerde catering waar bedrijven en professionele organisaties in alle rust en comfort konden vergaderen en werken. 

 

Maar de beslissing tot deze 'turn over' werd genomen mede omwille van een ingebakken en een nefast economisch verschijnsel, namelijk het systematisch niet respecteren en het vaak te lang overschrijden van de gestelde betalingsstermijnen door klanten.  

 

De leveranciers en personeel van 'Kobbegem Hof' werden steeds correct en tijdig te betaald maar de exploitant vond het welletjes om jaar na jaar herinneringen te moeten sturen, bank te spelen en vaak 2, 3 tot 6 maanden te moeten wachten op de betaling van de uitgestuurde facturen voor de voortreffelijk geleverde diensten.  

 

Dergelijke politiek incorrecte wanpraktijken zouden wat vaker aan de kaak moeten worden gesteld want het moet wellicht zo zijn dat heel wat KMO's en kleinere ondernemingen gefnuikt worden door dergelijke praktijken. Sinds 2002 is de exploitant van 'Kobbegem Hof' met hoofdactiviteit actief in de organisatiesector van studienamiddagen, seminaries en juridische opleidingen, een activiteit die zij in de toekomst nog verder zal uitbreiden... weliswaar niet meer vanuit Kobbegem. 

 

En bij deze brengen we het probleem waar heel wat kleinere ondernemingen in de eventsector onder lijden nogmaals onder de aandacht.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures