Maak plaats voor 2 met de duo strandstoel

Maak plaats voor 2 met de duo strandstoel

Met haar klassieker, de gepersonaliseerde strandstoel, stapte strandstoel.net de eventwereld binnen. Een stoel met een eenvoudig, aangenaam zitcomfort en die makkelijk te verplaatsen en te stockeren is, valt altijd en overal in de smaak.

 

Zowel op privé- als bedrijfsevenementen zijn de gepersonaliseerde strandstoelen een echte hit. "We produceren en bedrukken strandstoelen en nu ook dubbele strandstoelen in massief beukenhout. Een Europese fabricatie volgens EN normen. De stevige afneembare 100% polyester hoezen bestaan in vele trendy kleuren en passen daarom perfect aan de nieuwste ontwerpen voor promotionele doeleinden. Met digitaaldruk van de hoes tover je zelfs de hele stoel om tot een originele eye-catcher", aldus Isabelle Steyaert van strandstoel.net

 

Val op

Heb je op korte of op lange termijn een event gepland, gebruik dan strandstoelen voor een unieke visibiliteit. Met de dubbele strandstoelen of regisseursstoel val je zelfs nog meer op!

 

Je kunt bij strandstoel.net terecht voor zowel kleine als grote aantallen en kunt het hele jaar door rekenen op korte levertijden en gepersonaliseerde service. Voor meer informatie contacteer je Isabelle Steyaert via info@strandstoel.net, +32 3 248 64 89 of neem je een kijkje op de website.

www.strandstoel.net

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures