Vernieuwde EventMonitor: neem deel en krijg gratis het rapport

Vernieuwde EventMonitor: neem deel en krijg gratis het rapport

Drie jaar geleden lanceerden we EventMonitor, dé barometer voor de Belgische en Nederlandse eventsector. Dit jaar staat er heel wat te veranderen.  

 

Elk kwartaal peilen we met een korte vragenlijst bij meer dan 1.000 panelleden uit de sector (opdrachtgevers, organisatiebureaus en toeleveranciers) naar de evolutie en de verwachtingen voor de komende 6 maanden op vlak van budgetten, aantal evenementen, ... Ondertussen zijn we al aan de 12de editie toe, hoog tijd om een versnelling hoger te schakelen en het meest geraadpleegde marktonderzoek voor de eventsector nog interessanter te maken.  

 

Let op! Enkel nog gratis voor deelnemers

Het EventMonitor rapport is altijd gratis geweest en dat blijft ook zo, maar voortaan enkel voor deelnemers aan de EventMonitor enquête en eventplanner.PRO-leden. Hoewel EventMonitor vandaag al meer dan 1.000 panelleden telt wordt de barometer steeds relevanter naarmate meer eventprofessionals en opdrachtgevers deelnemen. Door het rapport enkel nog gratis aan te bieden aan effectieve deelnemers willen we het invullen van de enquête nog verder stimuleren.  

 

Elk kwartaal krijg je de kans de enquête in te vullen. Doe je dat, dan krijg je het rapport waar je aan hebt meegewerkt, gratis. Het kost tenslotte maar enkele minuutjes om de korte vragenlijst in te vullen. Heb je niet deelgenomen, dan kan je het rapport nog altijd aankopen via onze webshop.  

 

Nieuwe tool

Om de bevraging nog sneller te laten verlopen hebben we een eigen enquête tool ontwikkeld. Op die manier is tijd geen excuus meer om niet deel te nemen.  

 

Wat is EventMonitor? 

EventMonitor geeft als graadmeter voor de eventsector antwoord op vragen als: Hoe evolueert de eventsector? Stijgen of dalen de budgetten voor evenementen? Verwachten we de komende 6 maanden groei? Stijgt het aantal evenementen? Hoe zit dat met het budget per evenement? Wat zijn de verschillen tussen België en Nederland? Wat is er sinds de vorige barometer 3 maanden geleden gebeurd?   Volg jij de trend, steek je er boven uit of heb je iets in te halen? EventMonitor maakt dat glashelder. Je beschikt over een representatieve benchmark om je eigen activiteiten te toetsen.  

 

Panelleden gezocht

Ben jij als opdrachtgever, organisator, bureau of toeleverancier betrokken bij het organiseren van evenementen? Vul dan nu de enquête in. Dat vraagt slechts 3 minuten en als panellid krijg je de resultaten gratis toegezonden. De bevraging loopt tot 31 maart.  

 

Naar de EventMonitor enquête

 

Partners

EventMonitor is een initiatief van eventplanner.be /.nl en wordt ondersteund door verschillende vakverenigingen zoals CLC-VectaIDEAACC BelgiumBESA, BAPCO, SITE BelgiëSITE Nederland en EMA society. Andere vakverenigingen overwegen nog om deel te nemen.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures