Bankier zet skyboxen origineel inBankier zet skyboxen origineel in

Eén van de grootste spelers binnen de beleggerswereld organiseerde bij Stayen een uniek event. 200 beleggers en 35 private bankers kwamen samen.

 

Het event ging van start met een plenaire zitting in de Rvue-zaal van Stayen, gevolgd door een break-out sessie in de skybar en informatiesessies over beleggingen in de skybox van 11 personen. De verschillende ruimtes die over de modernste technologie beschikken, werden uniek gebruikt door de bank.  

 

Het gebruik van de ruimtes

"De bank en zijn klanten maakten efficiënt gebruik van de Wi-Fi en de mogelijkheden van IP-tv, die in de skyboxen beschikbaar zijn. Door de moderne presentatiemogelijkheden die in de skybox aanwezig zijn, konden ze informatieve presentaties geven aan hun klanten over beleggingsformules. De break-out sessie werd georganiseerd met uitzicht op het voetbalveld van STVV in de skybar. Deze skybar ligt in het midden van de skyboxen. Voor de plenaire zitting maakte de bank gebruik van De Rvue, dit is een grote eventlocatie waar werkelijk alles mogelijk is. De bank maakte echter goed gebruik van de eventlocatie waardoor het kleiner werd en er een sfeer mogelijk was. Bezoekers genoten ook hier van het uitzicht op het veld. Het format van het event viel erg goed in de smaak. De goede bereikbaarheid en de ondergrondse parking onder het veld, zorgden eveneens voor tevreden klanten. Stayen is de ideale locatie voor dit soort events."


www.stayen.com/nl

advertorial03-03-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
Disney onderzoekers ontwikkelen vuurwerk voor blindenDisney onderzoekers ontwikkelen vuurwerk voor blinden
5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]