Bankier zet skyboxen origineel inBankier zet skyboxen origineel in

Eén van de grootste spelers binnen de beleggerswereld organiseerde bij Stayen een uniek event. 200 beleggers en 35 private bankers kwamen samen.

 

Het event ging van start met een plenaire zitting in de Rvue-zaal van Stayen, gevolgd door een break-out sessie in de skybar en informatiesessies over beleggingen in de skybox van 11 personen. De verschillende ruimtes die over de modernste technologie beschikken, werden uniek gebruikt door de bank.  

 

Het gebruik van de ruimtes

"De bank en zijn klanten maakten efficiënt gebruik van de Wi-Fi en de mogelijkheden van IP-tv, die in de skyboxen beschikbaar zijn. Door de moderne presentatiemogelijkheden die in de skybox aanwezig zijn, konden ze informatieve presentaties geven aan hun klanten over beleggingsformules. De break-out sessie werd georganiseerd met uitzicht op het voetbalveld van STVV in de skybar. Deze skybar ligt in het midden van de skyboxen. Voor de plenaire zitting maakte de bank gebruik van De Rvue, dit is een grote eventlocatie waar werkelijk alles mogelijk is. De bank maakte echter goed gebruik van de eventlocatie waardoor het kleiner werd en er een sfeer mogelijk was. Bezoekers genoten ook hier van het uitzicht op het veld. Het format van het event viel erg goed in de smaak. De goede bereikbaarheid en de ondergrondse parking onder het veld, zorgden eveneens voor tevreden klanten. Stayen is de ideale locatie voor dit soort events."


www.stayen.com/nl

advertorial03-03-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'
Je event-community opbouwen in 5 praktische stappenJe event-community opbouwen in 5 praktische stappen
Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en SmartflowerZonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Dé specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 07-07Meertalig Project & Casting Manager (Tijdelijk)
  Agence C
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen