Toverland zorgt voor magische bedrijfsevents

Toverland zorgt voor magische bedrijfsevents

Attractiepark Toverland is natuurlijk bekend vanwege de spannende achtbanen en spetterende waterattracties, maar daarnaast heeft het park een verrassend aanbod voor bedrijven. Van een bruisend personeelsfeest tot een gezellige familiedag. Toverland biedt arrangementen voor elke gelegenheid en groepsgrootte tot circa 10.000 personen.  

 

Toverland kan terugkijken op het meest succesvolle jaar ooit. In 2014 mocht Toverland maar liefst 673.000 gasten verwelkomen. Daarmee realiseert Toverland een groei van 8,4 procent ten opzichte van 2013. Attractiepark Toverland is het best gewaardeerde attractiepark van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen Toverland gemiddeld met een 8,6 in de periode van september 2013 tot en met september 2014. Daarmee wint Toverland de Zoover Award voor beste attractiepark 2014.

 

"Vorig jaar zijn we ook uitgeroepen tot het leukste bedrijfsuitje van 2014 en hebben we de prijs gewonnen van Beste Eventlocatie zuid Nederland van 2014. En met twee nieuwe eventlocaties, een nieuwe attractie, nieuwe themafeesten en de uitmuntende gasttevredenheid zijn er genoeg redenen om Attractiepark Toverland in 2015 te komen bezoeken."  

 

Er is toch niets leukers dan weer even het kind in jezelf naar boven te halen. De mogelijkheden voor ondernemers zijn divers. Je kunt denken aan een relatie-familiedag, waarbij je personeel of zakenrelaties en hun gezin trakteert op een bezoek aan het park.  

 

Magische locaties

Voor een onvergetelijk bedrijfsfeest is Attractiepark Toverland in Sevenum ook de locatie. Je zit dan niet zomaar in een zaaltje, maar wordt ondergedompeld in een magische wereld.

 

In de Magische Medina waan je je in het levendige centrum van een oude Arabische stad. De oude stadsmuur met sfeervolle nisjes vormt het perfecte decor voor een sprankelend feest met een Oosters tintje. Dit kan aangevuld worden met passend entertainment; denk bijvoorbeeld aan een optreden van een buikdanseres of magiër.  

 

Midden in het leefgebied van de Dwervels ligt de eventslocatie Katara Plaza, deze is geheel in Caribische stijl. De intieme bar leent zich goed voor bijeenkomsten voor kleine groepen, maar dankzij het grote overdekte terras wat geheel dichtgemaakt kan worden, kunnen hier ook grotere groepen een geweldig event beleven. Het gezellige knisperende vuur van de openhaard en het uitzicht op de magische fonteinenshow maakt van deze locatie een ware belevenis.  

 

De Magic Forest springt ook in het oog. Dit overdekte gedeelte van het park leent zich uitstekend voor grootschalige indoorevenementen, zoals congressen en grote feesten. Dit jaar zal de Magic Forest voorzien worden van een nieuwe eventlocatie, namelijk de Biergarten. Deze locatie leent zich uitstekend voor themafeesten en evenementen in Oostenrijkse sferen. De sfeervolle Sim Sa l'Oase biedt zicht op de vele binnenattracties. Daarbij is het volledig exclusief, waardoor het ook heel geschikt is voor een gezellig samenzijn, lunches en dinerbuffetten. 

 

Toverland beschikt over locaties voor groepen van 50 tot 2500 personen, in totaal kunnen ze 10.000 gasten ontvangen.  

 

Arrangementen op maat

Alle arrangementen worden op maat gemaakt. zodat we tot een invulling komen die perfect aansluit bij de wensen van het desbetreffende bedrijf. Zo kun je denken aan een themafeest, waarbij alle gasten worden ondergedompeld in een magische wereld vol beleving en onvergetelijke momenten. Hier wordt de sleur van alle dag absoluut doorbroken. "Heeft de klant speciale wensen dan kijken we altijd of deze binnen de mogelijkheden van het park passen. De toverkracht van Toverland reikt verder dan gebruikelijk."

www.toverlandevents.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties