Column: Denk niet in beperkingen maar scoor met je dromenColumn: Denk niet in beperkingen maar scoor met je dromencolumn


Als eventplanner heb je het vandaag de dag niet makkelijk. Je moet creatief en origineel zijn, maar moet je ook houden aan allerlei regeltjes. Veiligheid staat te allen tijde voorop maar durf jezelf te zijn, durf te dromen, heb lef... probeer, val en sta op.

 

Laat je niet tackelen door alle beren op je pad en blijf werken aan je dromen en ideeën hoe gek dan ook. Door jezelf te zijn en door te gaan waar anderen stoppen creëer je een echte meerwaarde. Blijf nieuwsgierig, blijf vragen stellen, neem jezelf niet te serieus  maar ga voor de ultieme beleving want daar ligt je kracht, daar sta je sterk.

 

Filosofeer, brainstorm, speel, ... uit het in eerste instantie onzinnige idee ontstaat het allermooiste. Proef, speel, creëer en leer. Wat voor de één als niet mogelijk wordt geschat kan voor de ander het opstapje zijn tot een groter beter concept. Durf een inspirator te zijn voor anderen, geef je energie, daarmee werk je niet alleen aan jezelf en je eigen ideeën, zo help je elkaar. Zoek elkaar vaker op, ga de confrontatie niet uit de weg, ontdek en verwonder. Denk niet in negativiteit; concurrentie en beperkingen... denk in positiviteit en kracht, vul elkaar aan en maak liever een coproductie dan alleen achterblijven met je mooie ideeën en dromen.

 

Heb het lef je kwetsbaar op te stellen, ga de samenwerking aan en kijk waartoe je samen kunt komen, samen ben je sterker dan alleen en scoor je vanuit jullie dubbele kracht. Doe het gewoon, wat heb je te verliezen? Je kunt alleen maar winnen. Tijden veranderen, scoor vanuit je eigenheid en kracht, durf te dromen. Doe het nu! Als goede start van 2015.

 

08-01-2015 - by Patricia van Gerven

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?
The hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementenThe hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementen
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]