Amerikaanse wereldspeler NEP neemt Nederlands AV-bedrijf over

Amerikaanse wereldspeler NEP neemt Nederlands AV-bedrijf over

NEP Group Inc. ('NEP') heeft bekend gemaakt dat het Faber Audiovisuals (Faber) heeft overgenomen. Verder financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt. Met deze transactie gaat Faber, gevestigd in Nederland, deel uit maken van het wereldwijde merkennetwerk van NEP.

 

NEP is wereldwijd een van de grootste leveranciers op het gebied van outside broadcasting, studio productie, video display en host broadcasting. Elk jaar worden duizenden shows en evenementen ondersteund. Met de overname van Faber breidt NEP de videodisplaycapaciteit uit naar Europa en een bredere internationale markt.

 

"Faber heeft een uitstekende reputatie dankzij de goede service en is duidelijk toonaangevend in de bedrijfstak. Ik kijk ernaar uit om met Cees Faber te gaan samenwerken om onze internationale displayactiviteiten verder uit te breiden", aldus de CEO van NEP Kevin Rabbitt.  

 

Cees Jan Faber, CEO van Faber: "Dit is een fantastische stap. Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van NEP heeft Faber nu veel meer middelen tot zijn beschikking, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn voor internationale groei."

 

Faber blijft onafhankelijk opereren vanuit haar thuisbasis in Nederland onder leiding van Cees Jan Faber en zijn managementteam.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures