Amerikaanse wereldspeler NEP neemt Nederlands AV-bedrijf overAmerikaanse wereldspeler NEP neemt Nederlands AV-bedrijf over

NEP Group Inc. ('NEP') heeft bekend gemaakt dat het Faber Audiovisuals (Faber) heeft overgenomen. Verder financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt. Met deze transactie gaat Faber, gevestigd in Nederland, deel uit maken van het wereldwijde merkennetwerk van NEP.

 

NEP is wereldwijd een van de grootste leveranciers op het gebied van outside broadcasting, studio productie, video display en host broadcasting. Elk jaar worden duizenden shows en evenementen ondersteund. Met de overname van Faber breidt NEP de videodisplaycapaciteit uit naar Europa en een bredere internationale markt.

 

"Faber heeft een uitstekende reputatie dankzij de goede service en is duidelijk toonaangevend in de bedrijfstak. Ik kijk ernaar uit om met Cees Faber te gaan samenwerken om onze internationale displayactiviteiten verder uit te breiden", aldus de CEO van NEP Kevin Rabbitt.  

 

Cees Jan Faber, CEO van Faber: "Dit is een fantastische stap. Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van NEP heeft Faber nu veel meer middelen tot zijn beschikking, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn voor internationale groei."

 

Faber blijft onafhankelijk opereren vanuit haar thuisbasis in Nederland onder leiding van Cees Jan Faber en zijn managementteam.

08-01-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe ontwerp je een 'co-creatie' evenement?Hoe ontwerp je een 'co-creatie' evenement?
Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?
Save the date: Festivak 2018Save the date: Festivak 2018
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-02Traffic Ninja - B rijbewijs
  Goldfish Industries - Party...
  Antwerpen
 2. 14-02Warehouse Jedi
  Goldfish Industries - Party...
  Antwerpen
 3. 12-02CAD Specialist
  beMatrix
  West-Vlaanderen