Amerikaanse wereldspeler NEP neemt Nederlands AV-bedrijf overAmerikaanse wereldspeler NEP neemt Nederlands AV-bedrijf over

NEP Group Inc. ('NEP') heeft bekend gemaakt dat het Faber Audiovisuals (Faber) heeft overgenomen. Verder financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt. Met deze transactie gaat Faber, gevestigd in Nederland, deel uit maken van het wereldwijde merkennetwerk van NEP.

 

NEP is wereldwijd een van de grootste leveranciers op het gebied van outside broadcasting, studio productie, video display en host broadcasting. Elk jaar worden duizenden shows en evenementen ondersteund. Met de overname van Faber breidt NEP de videodisplaycapaciteit uit naar Europa en een bredere internationale markt.

 

"Faber heeft een uitstekende reputatie dankzij de goede service en is duidelijk toonaangevend in de bedrijfstak. Ik kijk ernaar uit om met Cees Faber te gaan samenwerken om onze internationale displayactiviteiten verder uit te breiden", aldus de CEO van NEP Kevin Rabbitt.  

 

Cees Jan Faber, CEO van Faber: "Dit is een fantastische stap. Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van NEP heeft Faber nu veel meer middelen tot zijn beschikking, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn voor internationale groei."

 

Faber blijft onafhankelijk opereren vanuit haar thuisbasis in Nederland onder leiding van Cees Jan Faber en zijn managementteam.

08-01-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant