Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit

Op een evenement of feestje, is een ongelukje nooit ver weg. Een onverwachte vlek, een verrassende scheur in je feestelijke outfit of een wegzakkend kapsel. Met de volgende items op zak, staan je gasten nooit voor verrassingen en blijf je elke partybederver de baas.  

 

Elke organisator zou, naast de EHBO kit voor medische interventies, ook een SOS-partykit moeten voorzien. Een kleine moeite, maar heel wat genodigden zullen het weten te appreciëren wanneer ze onverwacht in een genante situatie komen te staan zoals een gescheurde broek of vlekken op het hemd. De beste plek om de noodkit te leggen is bij de toiletdames.

 

 

Naald en draad

Om losgesprongen knoppen of onverwachte scheuren op kritieke plaatsen weer vast te naaien, komen naald en draad goed van pas. Met witte en zwarte draad kom je al een heel eind. Maar een rijker kleurenpalet is handiger voor hippe en trendy feestkledij. Dikke bobijnen heb je niet nodig. Wat losse eindjes in verschillende kleurtjes volstaan.   

 

 

Veiligheidsspeld

Geen naald en draad bij de hand? Met een handige veiligheidsspeld klaar je zeker ook de klus. Vooral als het snel moet gaan en het euvel zich op een onzichtbare plaats voordoet.  

 

 

SOS hair kit

Overvallen door een onverwachte regenbui, arriveer je met kletsnat haar op het evenement. Weg is dat met veel moeite in model geföhnde kapsel! Gelukkig is daar je SOS hair kit met kam en borstel, elastiekjes en haarspeldjes. Met deze tools creëer je in een handomdraai een glamour kapsel of een verzorgde 'wet look'.  

 

 

Vlekkenpakket

Niks zo erg om je avond te bederven als een grote etensvlek op je nieuwe feestoutfit. Zorg voor zout en spuitwater en houd een spons en vodje bij de hand. Daarmee los je al heel wat vlekken op. Twijfel je? Zet dan in je smartphone de link naar een handige vlekkenwijzer. Zo weet je onmiddellijk wat te doen om je outfit te redden.    

 

 

Mini make-up kit

Oeps! Make-up vergeten. Dan heb je best een SOS-kit bij de hand. Met wat lippenstift, oogpotlood en een tipje foundation kom je al een heel eind. Een vleugje lippenstift kleurt naast je lippen ook je wangen. Met oogpotlood en een spatje water tover je verleidelijke oogschaduw.  

 

 

Nylons

Voor de dames onder ons een gekend fenomeen: de ritsende nylons. Niets zo slordig en gênant als een goede ladderkous. En dat op de meest ongepaste momenten! Met een extra paar nylonkousen red je je présence in alle omstandigheden.

 

 

Parfum

Op een dansfeest kan de temperatuur snel stijgen met onaangenaame geurtjes tot gevolg. Een beetje parfum of deodorant doet dan wonderen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Remco Teunissen [RTN Showsupport]
Remco Teunissen [RTN Showsupport]
New|2015-01-27 - 09:40u

Je kan je inderdaad maar beter voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen.

Remco Teunissen [RTN Showsupport]
Remco Teunissen [RTN Showsupport]
New|2015-01-27 - 09:43u

De lijst zou nog veel langer kunnen zijn, oa een universele telefoonlader, batterijen, USb stickies etc. Maar het allerbelangrijkste is toch wel gaffe-tape. (niet te verwarren met de kwalitatief veel minder "duct-tape") Handig voor het ophangen van bordjes tot noodreparaties aan kleding en apparatuur.

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties