Beurs event 15: On demand!Beurs event 15: On demand!

Op 1 en 2 april 2015 staat de beurs event 15 in Jaarbeurs Utrecht op de agenda. De beurs is altijd al een symbiose van bezoekers, exposanten, branche-organisaties en media met als resultaat een platform voor de nieuwste ontwikkelingen in de evenementenbranche; de 17de editie biedt alle betrokkenen ook directe invloed op de beurs en het programma.

 

Het inhoudelijk programma van event 15 is On Demand: de onderwerpen en de sprekers zijn gebaseerd op de wensen van de bezoekers. Iedereen kan zijn of haar favoriete spreker nomineren voor een prominente plek in de programmering. Een spreker die je eerder zag en die jouw branchegenoten niet mogen missen of een spreker die bovenaan je eigen wishlist staat maar die je nog nooit live hebt gezien. Ga naar de website event.nl, maak een campagne aan, nomineer de spreker en activeer je eigen (online) netwerk. Bij voldoende steun voor jouw nominatie zorgen wij ervoor dat de spreker wordt opgenomen in de programmering. Zo bepaal jij mede de agenda van event 15.

 

Dus als jij die creatieve duizendpoot bent die on- en offline aan content curatie doet dan kan je hier jouw autoriteit bevestigen. Jij bepaalt immers mede welke kennis, inzichten en visies er op de beurs worden gedeeld. Wordt de 'thought leader' van event 15!

 

Een bezoek aan de beurs event 15 is waardevol voor je kennis en netwerk maar kosteloos als jij tot de doelgroep behoort. Tot de doelgroep behoren niet alleen event-, PR-, communicatie en marketingprofessionals die events en congressen gebruiken als strategische tool; ook salesmanagers, HR-managers, management-assistentes en secretaresses die betrokken zijn bij de organisatie van events, meetings en congressen zijn op 1 en 2 april welkom in de Jaarbeurs.  


www.event.nl

advertorial18-12-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
Disney onderzoekers ontwikkelen vuurwerk voor blindenDisney onderzoekers ontwikkelen vuurwerk voor blinden
Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 2. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 3. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen