Verminder je ecologische voetafdruk op events & congressen

Verminder je ecologische voetafdruk op events & congressen

De vraag naar interactieve meetings en congressen blijft stijgen. Whales On Waves heeft een complete oplossing om alle deelnemers actief te laten participeren tijdens jouw meeting. Sinds kort heeft de tool ook enkele eco-modules in het gamma.

 

Whales On Waves in ondertussen al bijna 2 jaar op de markt en heeft zich op de meest uiteeinlopende evenementen bewezen. De ontwikkelaar schuift drie concrete oplossingen naar voor om de ecologische voetafdruk van jouw events te verminderen:

 

1. Waarom nog tolken laten overvliegen?

Een verplaatsing met het vliegtuig is de laatste jaren een stuk goedkoper geworden, maar is het totaalplaatje dat ook nog als je meerdere congrestolken laat invliegen, logies betaalt en catering voorziet? Vandaag heeft Whales On Waves een oplossing waarbij tolken van op kantoor alle vertalingen live brengen tot op jouw event. Geen vertaalcabines meer en een pak minder transportkosten. Zeggen we daar neen op?

 

2. Moet iedereen aanwezig zijn op je event?

Een event staat of valt met de juiste doelgroep. Maar ongetwijfeld zijn er ook gasten die de content even goed van thuis of op kantoor willen meepikken. Via een eenvoudige login krijgen ze toegang tot de meeting, kunnen ze deze in hun eigen taal volgen (cfr. tolkensysteem uit punt 1) en kunnen ze zelfs de slides in hun eigen taal volgen. Zonder noemenswaardige kosten kun je je doelgroep verruimen en volgen een pak extra bezoekers jouw event.

 

3. Kun je je budget niet energievriendelijker besteden?

En als we dan toch bezig zijn over kosten besparen en energievriendelijk meeting. Met Whales On Waves kan iedereen de presentatie volgen op zijn eigen tablet, vragen stellen, voorkeurstemmen, quiz-en, chatten en twitteren. Het zit allemaal in de iConference tool van Whales On Waves. "Waarom nog betalen voor een groot en duur scherm als je alles glashelder op je eigen tablet kan bekijken? Facts & figures, het wordt een pak duidelijker op je eigen tablet in vergelijking met een groot scherm op 10-tallen meters van uw gasten. Check het zelf maar even uit", aldus Stefan Uytterhoeven.

 

Dit zijn maar enkele mogelijkheden die de iConference tool van Whales On Waves biedt. Neem een kijkje op onderstaande website voor meer info en alle mogelijkheden:

www.whalesonwaves.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

E-mailmarketing opgelost: 6 strategie tips voor eventplanners

E-mailmarketing opgelost: 6 strategie tips voor eventplanners

Jouw Family Day op het Domein van de Grotten van Han

Jouw Family Day op het Domein van de Grotten van Han

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Advertenties