Eventcheckin app opent nieuwe mogelijkhedenEventcheckin app opent nieuwe mogelijkheden

Bezoekersregistratieoplossingen zorgen voor een betere voorbereiding van je event, een vlotter onthaal en meer informatie over jouw bezoekers. Het gebruik van tablets zorgt voor een trendy en professionele ontvangst en is de perfecte vervanger van de papieren gastenlijsten.  

 

Via de Eventcheckin app van Abusol kan je bezoekers snel terugvinden door het intypen van de eerste letters van de naam, voornaam of het bedrijf. Onverwachte gasten kunnen ter plaatse toegevoegd worden. Voor grotere evenementen kan je meerdere tablets gebruiken die met elkaar synchroniseren. Door toevoeging van barcodescanners en het gebruik van confirmatie e-mails met barcode kan de check-in nog versneld worden. Je kan er zelfs voor opteren de tablets in een tabletstand te zetten en te gebruiken in self-checkin mode voor mensen die zich niet op voorhand geregistreerd hebben.  

 

Zonder extra werk beschik je meteen over belangrijke real-time data zoals het aantal aanwezige bezoekers, wie aanwezig is of wie niet is komen opdagen. De Eventcheckin app kan ook starten vanaf je eigen registratiesysteem of aangemaakte gastenlijst.   

 

Ook op beursstand 

Op een beursstand kan je de app gebruiken om de gegevens van je bezoekers bij te houden voor verdere opvolging. Laat de verkoper of hostess de gegevens invullen of gebruik een tabletstand zodat mensen hun gegevens zelf kunnen ingeven. Wil je een prijs uitdelen? Dan gebruik je de ingebouwde Lucky Draw functie om snel één of meerdere personen te selecteren uit de aanwezigen.  

 

Festivak

"Bezoek onze stand op Festivak en krijg een voucher waarmee je de Eventcheckin app gratis kan gebruiken voor het onthaal op een event. Tijdens de beurs tonen we o.a. verschillende varianten van registratiewebsites, de mogelijkheden die er zijn bij het onthaal en hoe men tijdens het event verder informatie kan verzamelen van de bezoeker. Neem deel aan de wedstrijd en win een tablet of diverse andere prijzen. Verdubbel je kans als je ons kan laten zien dat je de Eventcheckin app geïnstalleerd hebt op je eigen tablet of smartphone."

 

Abusol

Abusol is reeds jaren actief in de ondersteuning van bezoekersregistratie voor evenementen. Wat registratiesites biedt het softwarebedrijf specifieke oplossingen voor congressen, family days, personeelsfeesten, opendeurdagen, ...  Bij een congress wil je immers weten welke sessies de gasten willen volgen maar bij een family day is dat niet van toepassing en wil je weten of de partner en/of kinderen meekomen. Soms is de uitnodiging persoonlijk met een inschrijfcode en soms is het event betalend. Badges kunnen op voorhand geprint worden of ter plaatse. Afhankelijk van het evenement kan dit een PVC kaartje zijn, een polsbandje, een klever, ...


www.eventcheckin.be

advertorial17-10-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLISTTIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST
Hoe maak jij het verschil met je event?Hoe maak jij het verschil met je event?
2018 wordt sterk jaar voor eventsector2018 wordt sterk jaar voor eventsector
Advertenties

In de kijker

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs medewerkers vertellen hun verhaal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-02Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Neder
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 2. 20-02Straffe planningsverantwoordelijke
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 19-02Zelfstandig Elektromonteur / AV-technicus
  Mansveld Expotech
  Noord-Holland