100% cashloos festival

100% cashloos festival

Het muziekfestival Tomorrowworld in Atlanta in de Verenigde Staten wil cash en betaalkaarten van het festivalterrein bannen. Betalen kan via het festivalbandje, waarop festivalgangers geld zetten.

 

In een filmpje wordt uitgelegd hoe het systeem werkt. Festivalgangers krijgen hun bandje vooraf thuisgestuurd. Ze moeten het registeren via de Tomorrowworld website en kunnen er vervolgens geld opzetten nog voor ze naar het festival trekken. Op het festival gebeuren alle betaaltransacties met het bandje. Het is zelfs mogelijk in te stellen dat je saldo automatisch bijgevuld wordt als de 'tokens' op je bandje op zijn zodat je nooit zonder komt te zitten.

 

De organisatie wil cash en betaalkaarten van het festivalterrein weren en zo diefstal tegen gaan. Er zijn wel nog enkele stations waar je geld op je bandje kan zetten, maar dat wordt ontmoedigd door te verwijzen naar de wachtrijen en een extra bonus voor online transacties voor het event. Ook zal het mogelijk zijn met je mobiele telefoon het saldo aan te vullen.

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures