Nieuwe cateringpunten in Flanders Expo

Nieuwe cateringpunten in Flanders Expo

Artexis investeert sinds een aantal maanden in een gloednieuw cateringconcept met vaste én mobiele cateringpunten in een groot deel van haar eventlocaties: Antwerp Expo, Flanders Expo en Namur Expo.

 

En dat met oog voor het milieu én jouw imago als organisator. In september opende Artexis haar eerste cateringpunten in Flanders Expo, en in Antwerp Expo tijdens de Boekenbeurs.

 

Nieuw cateringbeleid

Sinds 1 januari 2014 is het cateringbeleid van Artexis in eigen handen. Het nieuwe bedrijf achter de catering, Artexis Food & Beverage nv, staat garant voor topkwaliteit en biedt verschillende formules aan:

  • Nieuwe restaurants: uitgebreide eetmogelijkheden in Brasserie Marie & Trattoria di Luigi Bertagni: twee keukens en concepten, één heerlijk restaurantbezoek;
  • Fast & Fresh: verse biobroodjes, kraakverse slaatjes, warme soepen en lekkere desserts;
  • Traiteurdienst voor events: vrije keuze uit een uitgebreide lijst van traiteurs tijdens uw meetings & events of voor catering met bediening op de standen;
  • Beursop- en afbouw: eten en drinken voor standenbouwers;
  • Butler Service: eten en drinken voor exposanten om zelf af te halen.

De cateringpunten worden uitgebaat door Groep Van Eyck.  

 

Flanders Expo opent Fast & Fresh en vernieuwd restaurant

In hal 5 van Flanders Expo werd deze zomer een Fast & Fresh cateringpunt neergepoot in samenwerking met het architectenbureau Ineke Soetaert en Integral Solutions. Het cateringpunt draaide al een paar keer succesvol mee tijdens Florall, Countryside en Horeca Expo.  

 

In hal 1 werd het restaurant op de eerste verdieping grondig aangepakt. De concepten 'Brasserie Marie & Trattoria di Luigi Bertagni' werden erin verwerkt via een volledig nieuwe eet- en zelfbedieningsruimte. Het restaurant werd geopend in de loop van setpember. Ook in Antwerp Expo opende het restaurant haar deuren op de 1ste verdieping van hal 4.  

 

CSR-strategie wordt voortgezet

Artexis staat erom bekend zich te bekommeren over CSR. Ze trekt die lijn dan ook graag door in haar nieuw cateringconcept door onder andere met lokale leveranciers te werken. In het restaurant wordt bijvoorbeeld porseleinen servies gebruikt om afval te vermijden. In de Fast & Fresh is het verpakkingsmateriaal dan weer gemaakt van maïszetmeel en dus biologisch afbreekbaar. En om de rekening voor de klant te beperken, werken de cateringpunten met het 'pick, scan & pay' systeem. Je bedient jezelf, scant de gerechten en betaalt cashless, met je kaart. Ook ruimt de klant zelf zijn tafel af. Een kleine moeite voor een (h)eerlijke maaltijd!

www.flandersexpo.be/nl/food-beverage/Brasserie
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe kies je post-corona de beste eventleverancier

Hoe kies je post-corona de beste eventleverancier

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Premier België: "Grote festivals in tweede helft van de zomer moeten mogelijk zijn"

Premier België: "Grote festivals in tweede helft van de zomer moeten mogelijk zijn"

Advertenties