Party of evenement? Regel de benodigdheden in een handomdraaiParty of evenement? Regel de benodigdheden in een handomdraai

Ga er maar aan staan: alles voor een geslaagd feest of evenement regelen. Boels Party & Events biedt 'one stop shopping' en professioneel advies.

 

Boels Party & Events weet wat er komt kijken bij een geslaagd evenement. En wat er nodig is. Dat begint bij een totaalpakket aan verhuurproducten, waardoor shoppen bij verschillende aanbieders overbodig is. Boels heeft alles in huis: dat bespaart tijd en moeite.

 

Daarnaast biedt Boels Party & Events aanvullende dienst die ontzorgen, plus de zekerheid van een professioneel advies. Een vaste contactpersoon denkt mee, regelt en neemt werk uit handen. Jarenlange ervaring en expertise met de organisatie van evenementen, maakt Boels tot een betrouwbare partner. Een partner die op elk gewenst moment meedenkt om het perfecte visitekaartje voor uw gasten samen te stellen.

 

Kijk eens rond in de catalogus

De Boels Party & Events productcatalogus inspireert en laat zien wat Boels allemaal in huis heeft. Het assortiment meubilair en sfeerbepalende elementen wordt in deze catalogus gastvrij gepresenteerd. Van statafels tot tafellinnen, van serviesgoed tot barinrichting en verlichting. Daarnaast geeft de catalogus meer informatie over de diensten en de service van Boels.

 

Ontdek Boels Party & Events

Een gratis exemplaar van de Boels Party & Events catalogus kan telefonisch via +32 (0)2 687 38 50 (filiaal in Brussel/Overijse), +31 (0)346 203 000 (filiaal in Breukelen) of +31 (0)46 459 21 27 (filiaal in Sittard) worden aangevraagd.  Of ga naar de website om een exemplaar te ontvangen van deze inspiratiebron voor een geslaagd evenement: 


www.boelsparty.com/

advertorial14-10-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Zo verpesten planningsmisvattingen je evenementZo verpesten planningsmisvattingen je evenement
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Wil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doenWil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doen
Advertenties

In de kijker

LT Series

LT Series

De nieuwe revolutie in LEDwalls

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]