Trends in aankleding van een geslaagd evenement

Trends in aankleding van een geslaagd evenement

Een losse loungesfeer creëren of een feest? Of juist een klassieke sfeer neerzetten? Gaat de voorkeur uit naar een strakke en moderne eventdecoratie? Kijk eens rond in de productcatalogus van Boels Party & Events.

 

Boels Party & Events volgt trends, stijlen en materialen op de voet en past het assortiment daar steeds op aan. Het nieuwe DDB Basis Black meubilair, de collecties Bistro meubelen en de stijlvolle Square meubelen zijn aansprekende voorbeelden van de nieuwste trends in design en beleving. Het mooie van Boels is dat deze lijnen kunnen worden doorgevoerd in de keuze van porselein, bestek, glazen en alle mogelijke toebehoren. Daardoor kan het perfecte visitekaartje voor gasten worden samengesteld.

 

Vol ideeën, vol inspiratie

Boels inspireert met een catalogus vol verhuurproducten en diensten om een feest in alle opzichten te laten slagen. Het assortiment meubilair verhuur en sfeerbepalende elementen wordt in deze catalogus gastvrij gepresenteerd. Van statafels tot tafellinnen, van serviesgoed tot barinrichting en verlichting.

 

Vaste contactpersoon

Bij de organisatie van een party of evenement komt heel wat kijken. Boels ontzorgt, bijvoorbeeld met een professioneel huuradvies door een vaste contactpersoon. Van de voorbereiding tot het opruimen denkt hij of zij mee met als doel om alles perfect te laten verlopen.

 

Ontdek Boels Party & Events

Een gratis exemplaar van de Boels Party & Events catalogus kan telefonisch via +32 (0)2 687 38 50 (filiaal in Brussel/Overijse), +31 (0)346 203 000 (filiaal in Breukelen) of +31 (0)46 459 21 27 (filiaal in Sittard) worden aangevraagd.  Of ga naar de website om een exemplaar te ontvangen van deze inspiratiebron voor een geslaagd evenement:

www.boelsparty.com/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Marie de Jonge
New|2018-12-05 - 10:09u

Decoratie en aankleding maakt een event bijzonder. Dat deze business groeit, vind ik dan ook een goede zaak. De evenementenbranche is mijn favoriete branche.

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures