Spijker je event kennis bij vanuit je strandstoel

Spijker je event kennis bij vanuit je strandstoel

De zomer is halfweg. Nog een paar weken en het drukke seizoen voor bedrijfsevenementen gaat weer van start. Een ideaal moment op je eventkennis bij te spijkeren vanuit je strandstoel.  

 

Hoe kan dat beter dan met dé bijbel voor event planners? Het boek EVENTS² is dé vakantielectuur bij uitstek en zit boordevol praktische tips en handige checklists die je helpen om het perfecte evenement te organiseren, met oog voor de kleinste details.  

 

Het boek houdt de vinger aan de pols bij de nieuwste trends in de eventsector. Het wordt gesmaakt door zowel ervaren professionals als beginnende dummy's.  

 

Heb je het boek al gelezen? Neem dan je iPad mee naar het strand. Laat je inspireren en leer bij met de eventplanner.tv afleveringen. De meest uiteenlopende topics uit de eventbranche komen er uitgebreid aan bod.

 

Summer deal

Bestel je het boek EVENTS² tijdens de maand augustus (t.e.m. 31/08/2014) dan krijg je van ons 5 euro korting. De aanbieding geldt zowel voor de hard copy als voor de digitale versie. Gebruik bij je online bestelling de kortingscode: BEACH

 

Bestel boek EVENTS² nu!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures