Originele food-decoratie geeft je event wow-effect

Originele food-decoratie geeft je event wow-effect

Hoe maak je een onvergetelijke indruk met jouw evenement? Executive chef, food stylist en decorateur Alain Smet heeft daar met zijn Food-art4events een uniek aanbod voor. Hij creëert een exclusieve set-ups en originele decoratie voor je buffetten. Je gasten staan versteld van het trendy wow-effect.  

 

Food-art4events maakt gebruik van groenten, fruit en natuurlijke producten zoals water, steen en hout. Dat geeft de buffetten en de decoratie meteen internationale allures en een hedendaagse look. Je catering krijgt net die extra touch en stelt je in staat om hét verschil te maken, in vergelijking met concurrenten. Zowel cateraars als eventorganisatoren en locaties maken gebruik van Food-art4events. En dat ze tevreden zijn blijkt wel uit hun reacties.  

 

Een eventorganisator heeft Food-art4events alvast standaard opgenomen in zijn aanbod: "Food-art4eventsgeeft mij die extra troef om het verschil te kunnen maken. Mijn klanten zijn heel tevreden en komen graag terug. En dat staat mooi in mijn gastenboek."

 

Dat het ook echt fijn samenwerken is met Food-art4events vertelt deze cateraar: "Het is echt een luxe om metFood-art4eventste mogen samenwerken. Het bespaart ons een pak kopzorgen en de decoraties met de set-up geeft ons product een enorme meerwaarde. Dat verschil voelen en zien onze klanten. Dankzij het werk van Alain heb ik al veel nieuwe klanten bijgekregen."

 

Ook de eindklanten zijn enthousiast. "Ik heb al heel wat events gezien en gedaan. Maar op mijn laatste event met Food-art4events ben ik toch heel trots. Dit geeft ons bedrijf toch een heel positieve uitstraling. Nog lang na het event spraken mijn gasten over de presentatie en het eten. En ze vragen me nu al of ze volgend jaar terug mogen komen. Dergelijke reacties miste ik al een paar jaar", aldus een opdrachtgever.  

 

De unieke decoratiestijl van Food-art4events en de flexibele service vormen de basis van het succes. De dienstverlener fungeert ook als liaison tussen de eventorganisator, de materiaalverhuurder en de cateraar. Zo'n samenwerking is nieuw in de eventsector. Vroeger werkte ieder op zijn domein. Nu maakt Food-art4events daar een mooi gestructureerd geheel van. Door 'creatief' je budget te beheren is dit verhaal geen meerkost maar wordt het een meerwaarde ten voordele van iedereen.

www.food-art4events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Advertenties