Zeeuwse Grand Hotel Ter Duin geroemd om gastvrijheid

Zeeuwse Grand Hotel Ter Duin geroemd om gastvrijheid

Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen de gasten niet zomaar overnachten, dineren, vergaderen, feesten of een gezellig avondje in de bar doorbrengen. Ter Duin biedt meer.

 

Gasten worden hier in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance. En ze kunnen er terecht voor elke gelegenheid: weekendje weg, business trip of feestgelegenheid.

 

Grand Hotel Ter Duin heeft de ambitie om het beste hotel van Zeeland te worden, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Daarom stelt het hotel alles in het werk om zijn gasten een 'wow-ervaring' te bezorgen. Alle ingrediënten om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken, zijn aanwezig.  

 

Dit spiksplinternieuwe 4-sterrenhotel heeft 'hét'. De grote open lounge, voorzien van strak kleurrijk design, zou je eerder verwachten in een wereldstad dan in Burgh-Haamstede in het Nederlandse Zeeland. Het hotel telt 133 luxueuze suites in verschillende groottes naast 4 appartementen, ideaal voor gezinnen. Tevens beschikt het over een wellness met verschillende sauna's, een Turks stoombad en een zwembad met verwarmde badrand. In de vier ruime vergaderzalen, twee boardrooms en verschillende break-out ruimtes kunnen ook de zakenmensen terecht voor meetings en congressen. En dat het goed eten is in het restaurant, blijkt uit de reviews van de gasten via Hotelspecials. Volgens hen serveert Grand Hotel Ter Duin het 'Beste Hoteldiner van Nederland'. Het is tevens de ideale locatie om iets te vieren. Het personeel denkt graag creatief met mee om van een bijzondere gelegenheid iets onvergetelijks te maken. Bovendien is de ligging perfect. Op nog geen vijftig minuten rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen en in het midden van de prachtige Zeeuwse natuur.   Meer info: 

www.grandhotelterduin.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Hoe maak je je event meer inclusief?

Hoe maak je je event meer inclusief?

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Advertenties