Zomerfestivals klaar voor de Green Mamba tenten

Zomerfestivals klaar voor de Green Mamba tenten

Kleine en grote festivals maken zich op voor het seizoen. De vierkante meters vloeren worden berekend, de podia uitgetekend en de tenten besteld. Opvallende leverancier is JNRconTent die met de populaire Green Mamba tenten opnieuw menig festivalweide siert.

 

Wie regelmatig al eens een festival bezoekt, heeft ze zeker al gezien: de opvallend roze pagodetentjes met gifgroene tekening. Vaak bestel je er je drankje of je bakje frieten, want ze doen meestal dienst voor de catering.

 

Het Nederlandse Schijndel beet dit seizoen de spits af. Meer dan 58.000 festivalliefhebbers genoten er van een schitterende Paaspop editie 2014. JNRconTent plaatste er niet minder dan 30 stuks Green Mamba padogetenten van 5x5 meter. Daarnaast leverde de tentenleverancier witte pagodetenten, banner frames en extra stelvloeren voor stage 10, Thunderbolt.

 

Nieuwe tent in 2015

De Green Mamba's kom je ook tegen op Pinkpop en Tomorrowland. Maar ook een heel aantal kleinere festivals presenteert zich hip en roze aan zijn bezoekers. En wat brengt 2015? Een nieuw type tent van 4 bij 4 meter in opnieuw spetterende kleuren! JNRconTent houdt je op de hoogte. 

www.jnrcontent.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures